TAŞKISISPOR SAKARYASPOR’U BALIKHANEDE AĞIRLADI

featured

TAŞKISISPOR SAKARYASPOR’U BALIKHANEDE AĞIRLADI

Lige iyi bir giriş yapan Sakaryaspor’a karşı sevgi yumağı gittikçe büyüyor. Bergama’dan 3 Puanla dönen Sakaryaspor’u Sakarya’nın 1. Amatör Küme takımlarından Taşkısığıspor, Taş kısığındaki balıkhanede ağırladı. Sakaryaspor Teknik direktör yardımcısı İsmail Öz, takım kaptanı Murat Hacıoğlu, futbolcular Abdulkadir Akyıldız, Talha Mayhoş ile Aytaç Aktan oluşan Sakaryaspor ekibi Taş kısığı köyü futbolseverleri ile birlikte güzel bir gün geçirdiler.

FORMALAR HEDİYE EDİLDİ

Sakaryaspor’u ağırlayanlar arasında Taşkısığıspor kulüp başkanı Ali torlak, yöneticiler, Ömer Akyıldız, Süleyman Yakupoğlu, Mustafa Köse, Ahmet Halil ile Taş kısığı Muhtarı Muharrem Bektaş yer aldılar. Günün anısına da Taşkısığıspor Kulüp başkanı ve muhtar Muharrem Bektaş Sakaryaspor kaptanı Murat Hacoğlu’na Taşkasığıspor forması hediye ederken, Murat Hacıoğlu da Taşkısığı başkanı Ali Torlak’a Sakaryaspor forması hediye etti.

Sakaryaspor grubu daha sonra da Taşkısığı’lı futbolseverlerle bir hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!