FLAŞ HABER..! Şeyhvarmazspor 1’inci Amatör Ligden çekiliyor..!

featured

FLAŞ HABER..! Şeyhvarmazspor 1’inci Amatör Ligden çekiliyor..!

Sakarya 1.Amatör Ligde mücadele eden Şeyhvarmazspor dan liglerin başlamasına sayılı günler kala şok eden karar.. 1.Amatör Küme den çekilme kararı ile karşı karşıya kaldılar..

Sakarya 1. Amatör Küme de Pamukova İlçesini başarılı bir şekilde temsil eden, geçtiğimiz sezon aldığı sonuçlar ile Play-Of da mücadele edip Süper Amatör Küme kapısından son anda dönen Şeyhvarmazspor da son günlerde sancılı günler yaşanıyor.

Pamukova’nın Sakarya 1.Amatör Kümedeki başarılı temsilcisi Şeyhvarmazspor liglerin başlamasına sayılı günler kala yaşadığı iddia edilen maddi ve manevi sıkıntılar nedeni ile 1. Amatör Kümeden çekilme kararını alma ile karşı karşıya kaldı.

Şeyhvarmazspor Kulüp Başkanı Tanju Çelik, yakın çevresine maddi ve manevi destek alamadıklarından yakınarak 2016-2017 1. Amatör Küme’ye katılmama kakarı almak zorunda kalacaklarını ifade ettiği belirtildi.

Şeyhvarmazspor Kulüp Başkanı Tanju Çelik, lige katılmama kararı ile ilgili yaptığı açıklamada “ Sıkıntılarımız var. Bu sıkıntılarımız doğrultusunda almayı düşündüğümüz radikal kararlar var. Gerekli desteği göremeyecek ve bu ligde başarılı olamayacaksak bizde gerekeni yaparız. 10 gün içinde aldığımız kararlarla ilgili net açıklamayı kamuoyu ile paylaşacağız “ dedi.

13015237_1714877972116899_8920227384903348487_n

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!