“ SÖYLEMEDİĞİM ŞEYİ SÖYLEMİŞ GİBİ YANSITTILAR “

“ SÖYLEMEDİĞİM ŞEYİ SÖYLEMİŞ GİBİ YANSITTILAR “

Sakaryaspor Teknik Direktörü Deniz Kolgu geçtiğimiz çarşamba oynanan Kemerspor maçından alınan 1-0’lık galibiyeti değerlendirdi Sakaryaspor Teknik Direktörü Deniz Kolgu, geçtiğimiz gün Sakarya Atatürk Stadı’nda oynanan Sakaryaspor-Kemerspor maçı sonrası konuştu.

“ KOLAY  DEĞİL ZOR GRUPTAYIZ “

Teknik Adam Kolgu, Sakaryaspor’un içinde olduğu grupla ilgili ‘Kolay grup’ yorumlarına sinirlendiğini ifade ederek, “Bizim grup için cahilce yapılan ve benim sinirlendiğim bir yorum var. ‘Kolay grup’ yorumu. Bizim grup en zor grup. Bugün diğer gruplardaki gol oranlarına baksınlar, Sonra bizim gruba baksınlar. Nasıl zor bir grup olduğunu anlarlar. Söylemediğim şeyleri, söylemişim gibi yansıtmışlar. Bu yanlış. ” şeklinde konuştu.

“ UZUN BİR MARATON “

Kolgu, Kemerspor mücadelesinin kazanılması gereken bir maç olduğunu ve takım olarak bunu başardıklarını kaydederek sözlerini şöyle tamamladı: “Ben ‘Manisa’dan çıkan 1 puana sevindim’ falan demedim. Bizim bu zamana kadar aldığımız puanlar ne bizi uçurur zevkten ne de moralimizi bozar. 34 haftalık bir maraton. Bugün en mutlu olduğum şey, takımımla seyircimin kaynaşması. Kazanmamız gerekiyordu ve kazandık. Hiç bir oyun benim düşüncelerimi değiştiremez. Bu ligde her puan kıymetlidir.”,

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!