ANLAMLI AÇILIŞTAN HATIRDA KALANLAR

ANLAMLI AÇILIŞTAN HATIRDA KALANLAR

MİTİNG ALANI GİBİYDİ !Yapımı daha önce biten Ekrem Karaberberoğlu Alt yapı tesislerinin açılış programı yağmur nedeniyle ertelenmişti. Açılış Salı günü akşamı gerçekleşti. Açılışa çok sayıda davetli katılırken asılan bayraklar ve flamalar Alt yapı tesislerinde nerede ise bir miting alanı havası getirdi. Açılış programının yapılacağı bölüme geçerken asılan bu devasa bayraklar açılışa katılan bazı kişilerce de böyle yorumlandı.

SAKARYASPOR’LU FUTBOLCULAR DA KATILDI

Açılış törenine çok sayıda futbolsever katılırken Sakaryaspor Profesyonel kadrosu da başlarında Kaptan Yavuz olmak üzere eşofmanları ile birlikte tam kadro olarak katıldılar.

EKREM HOCA’NIN HAYAT HİKAYESİNİ SEYRETTİK

Açılış programı gereği hazırlanan sahnenin arka bölümünde yer alan dev ekrandan Ekrem karaberberoğlu’nun futbol yaşamı ve 82 Yaşına gelene kadar yaptıkları tek tek anlatılırken, görüntüleri seyreden konuklar ve Karaberberoğlu Ailesi duygulu anlar yaşadılar.

BAŞKAN TOÇOĞLU’NA 54 NUMARA FORMA

Açılış konuşmasını yapan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu’na futbola ve Sakaryaspor’a olan katkıları nedeniyle Taraftarlar adına Tribün lideri Murat Ercan 54 Numaralı bir forma hediye etti.

KARABERBEROĞLU AİLESİ İLE HATIRA FOTOSU

Sakarya büyükşehir belediye Başkanı Zeki Toçoğlu yaptığı uzun bir konuşma sonrasında Tesislere adını verdikleri Ekrem Karaberberoğlu’nun eşi Hatice Karaberberoğlu ile oğulları Erkan ve Engin’in yanlarına giderek yenge hanıma çiçek takdim etti ve günün anısına bir fotoğraf çektirdi.

ESKİ VE YENİ YILDIZLAR BİR ARADA

Sakaryaspor’un efsane futbolcuları da Alt yapı tesislerinin açılışına katıldılar. Bunlardan biri de Sakaryaspor’a Beşiktaş’tan gelen ve Sakaryaspor’a büyük katkıları olan Ceyhun Güray dı. Ceyhun’nun samimi tavırları ilgi çekerken Ceyhun’u Sakaryaspor’da yetişen yıldız adayları ile birlikte görüntüledik.

ENGİN KORUKIR DA AÇILIŞTAYDI

Sakaryaspor alt yapısından yetişen ünlü futbolculardan ve daha sonra Sakaryaspor’da Teknik direktörlük görevinde bulunan Engin Korukır açılışta yine eski Sakaryaspor kaptanı Erol Hızal ile birlikte hem eski günleri yad etti hem de açılışı izledi.

HUZURLARINIZDA PIÇIR İSMET’LE ATİLLA

Sakaryaspor’un kuruluş kadrosunda yer alan ve uzun yıllar yeşil-siyahlı formaya hizmet eden iki abide açılışta bir araya geldiler. Eski günleri anlatırlarken duygu dolu anlar yaşadılar. Ama tek bir

sıkıntıları vardı o da sahada yer alan eski şöhretlerle birlikte olamamalarıydı

 

KÖYLÜ HALİT VE İSMAİL YENİCE

Sahada oynanan maçta yer almayan iki eski isim de Sakaryaspor’da oynayan eski futbolculardan Köylü Halit ile şu anda Sakaryaspor’da eşbaşkan ve eski Sakaryaspor futbolcusu İsmail Yenice’ye alt yapı genel Koordinatörü Tamer İlaçan 54 Numaralı Sakaryaspor forması hediye etti.

————————————————————————————————————-

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!