Pamukovalı genç sporcudan milli başarı!!

Pamukovalı genç sporcudan milli başarı!!

Pamukova Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencisi Fatih Bozan İtalya da yapılan Avrupa Gençler Elektronik Dart Şampiyonasında takım halinde Avrupa üçüncüsü oldu..

Pamukova mesleki ve teknik anadolu lisesi öğrencisi Fatih Bozan 9-16 Haziran tarihlerinde İtalya da yapılan Avrupa Gençler Elektronik Dart Şampiyonasında, takım olarak avrupa üçüncüsü oldu.

Bu yıl gösterdiği performansla Türkiye gençler dart ligi şampiyonu olarak milli takıma seçilen Fatih Bozan ilk defa giydiği milli forma ile büyük bir başarıya imza attı.

İtalya da yapılan şampiyonada takım halinde avrupa üçüncüsü olan Pamukova Mesleki ve vTeknik Anadolu Lisesi öğrencisi Fatih Bozan, Temmuz ayında Yine Ankarada düzenlenecek olan Avrupa Gençler Dart şampiyonasında milli formayı giyecek.  Fatih Bozan,  bu şampiyonada da milli takım formasıyla şampiyon olmayı hedeflediğini  belirterek, kendisinin bu başarıları elde temesinde  büyük emeği olan Beden eğitim öğretmeni ve dart antrenörü Taylan Güngören’e ve Okul Müdürü Osman Aydın a teşekkür etti.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!