Hayrettinspor’un satışında anlaşma sağlanmadı..

Hayrettinspor’un satışında anlaşma sağlanmadı..

Sakarya 1. Amatör Kümede mücadele eden Hayrettinspor da yeniden başkan seçilen Volkan Çanak ve yeni yönetimi Hayrettinspor’un satışı için görüştükleri firma ile anlaşma sağlayamayınca, kulübü satmaktan vazgeçtiler. .

Amatör spor kulüplerindeki mali sıkıntılar kulüpleri farklı arayışlara götürüyor. Sakarya 1. Amatör Kümede mücadele eden ve geçtiğimiz aylarda yönetim değişikliğine giden Hayrettinspor’un satışı için bir irma ile görüşmelere başlanmıştı. Yapılan görüşmelerden sonuç çıkmayınca satışatan vaz geçildi.

Tekrar Kulüp Başkanlığına seçilen ve kulübün mali krizden kurtulması için arayışlara giren Volkan Çanak,  satış için görüştüğü firma ile anlaşma sağlayamayınca satıştan vazgeçti ve tüm imkanları zorlayıp kulübü yeni sezona hazırlama kararı aldı.

Hayrettinspor Kulübü Başkanı Volkan Çanak, kendi imkanları doğrultusunda yeni sezona hazırlanacaklarını, gerekirse varını uyoğunu ortaya koyarak kulübün başarısı için çalıcağını ifade etti. Çanak, ” Elde avuçta ne varsa kendi varlığımızdan ödün vererek bu kulübü hak ettiği yere getireceğiz. Bu konuda bize destek vermek isteyen Hayrettinspor’a gönül veren herkese teşekkür ederiz ” dedi.

Hayrettinspor’un satışından vazgeçilmesi sonrası Kulüp Başkanı Volkan Çanak ve yönetim kurulu farklı arayışlara girdi.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!