ORHANGAZİ HAZIRLIKLARI BAŞLADI

ORHANGAZİ HAZIRLIKLARI BAŞLADI

Sakaryaspor, pazar günü Orhangazispor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına dün sabah saat 1030’da yaptığı antrenmanla  başladı.. Saat 10.00’da Rüstemler tesislerinde bir araya gelen futbolcular ve Teknik heyet saat 10.30’da sahaya inerek Orhangazispor maçının hazırlıklarına başladı.Yeşil-Siyahlı ekibimizde tüm hesaplar galibiyet üzerine yapılıyor.

NEDİM KATILMADI

Sultanbeyli Belediyespor maçının iptal olmasının ardından 2 gün izin yapan Sakaryaspor dün Orhangazi karşılaşması için sahaya indi.. Pazar günü kendi saha ve seyircisi önünde Orhangazi’yi konuk edecek olan yeşil-siyahlılar ilk çalışmasını dün gerçekleştirdi. Yapılan ilk çalışmaya mazereti olan Nedim Köseoğlu katılmazken diğer futbolcular da Teknik direktör Deniz Kolgu nezaretinde  çalışmalara başladılar. Sakaryaspor bugün de yapacağı tek antrenmanla Orhangazi maçının hazırlıklarına devam edecek. . Sakaryaspor’da sakat olan Efşan Geçgin dışında eksik bulunmuyor. Efşan Geçgin dün masör Süha Ertürk ile doktora gidip kontrollerini oldu. Lig’de Kemerspor galibiyetiyle moral bulan yeşil-siyahlılar Pazar günü saat 19.00’da oynanacak olan Orhangazispor  maçından da 3 puan hedefliyor.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!