MİNİKLER FUTBOL BAYRAMI SONA ERDİ

featured

MİNİKLER FUTBOL BAYRAMI SONA ERDİ

Sakarya’da ilk kez oynanan ve Arifiye Belediyesi’nin organizasyonu ile gerçekleştirilen 2007 ve 2008 Doğumlu miniklerden kurulu takımların katıldığı U-9 ve U-10 Minikler futbol turnuvası Arifiye Belediyesi Spor Kompleksinde oynanan final karşılaşmaları ile sona erdi. Pazartesi günü başlayan Minikler futbol Turnuvasının oynanan çekişmeli karşılaşmalar sonunda finale gelindi ve 2008 Doğumlu miniklerde Sakaryaspor şampiyon olurken, Demirspor U-9 Takımı ikinci ve Arifiyespor U-9 Takımı da üçüncülüğü elde ettiler. Turnuvanın finaline Arifiye Belediye Başkanı İsmail Karakullukçu, Askf Başkanı Yaşar Zımba, Futbol İl Temsilcisi Tezcan Demir, Arifiye Belediyesi ve Büyükşehir Belediyesi meclis üyeleri, Sakarya Amatör Futbolcular Derneği Başkanı Ömer Bektaş ile çok sayıda sporcu velisi miniklerin mücadelesine katılarak renk kattılar..

2008’LERİN KRALI SAKARYASPOR

Arifiye Belediyesi Spor Kompleksinde oynanan son karşılaşmada rakibi Nejat Ersin Futbol Akademisi’ni 3-1 Yenen Sakaryaspor bu grubun şampiyonluğunu elde etti. Turnuvanın organizasyonunu başarı ile yürüten Zafer Yıldırım’ın sunumu ile yapılan kupa töreninde turnuvada üçüncü olan Arifiyespor’lu miniklerin kupasını Arifiye Belediye Meclis Üyesi Erhan Çetin, ikinci olan Demirspor’un kupasını Tüfad Sakarya İl Başkanı Tamer İlaçan ve şampiyon olan Sakaryaspor’un kupasını da Arifiye Belediye Başkan Yardımcısı Lütfi Tansı verdiler. Kupa töreni sonrasında ise üç takım ile sporcu velileri günün anısına birlikte hatıra fotosu çektirdiler.

2007’LER’DE SAKARYAGÜCÜ FARKI

Arifiye Belediyesi Spor Kompleksinde oynanan 3.lük-4.lük karşılaşmasında Sakaryaspor U-10 Takımı  ile Demirspor U-19 Takımı karşı karşıya geldiler. Sakaryaspor rakibi Demirspor’u farklı yenerek turnuvanın üçüncüsü olurken Demirspor 4. Sırada kaldı. Final karşılaşmasında ise Sapanca Akademispor ile Sakaryagücü U-10 Takımları karşı karşıya geldiler. Çekişmeli geçen ve golsüz biten ilk yarının ardından maçın ikinci yarısında Sakaryagücü Miraç’la 3 Gol bulurken, Alaattin Sapanca Akademispor’un tek sayısını kaydetti ve karşılaşmanın sonunda Sakaryagücü takımı şampiyonluğunu ilan etti.

KUPALARINI ALDILAR

Turnuvanın organizatörü Zafer Yıldrırım’ın sunumu ile gerçekleşen kupa töreninde Arifiye Belediye Başkanı İsmail Karakullukçu bir konuşma yaparak miniklerin bu büyük başarısını ve onların velilerini tebrik etti. Daha sonra söz alan Askf Başkanı Yaşar Zımba da daha önce oynanmayan ancak bu sezon Arifiye Belediyesi’nin organizasyonu ile bir turnuva şeklinde gerçekleşen U-9 ve U-10 Karşılaşmalarının Askf tarafından gelecek sezon lig usulü oynatılacağının müjdesini vererek minikleri ve onların velilerini tebrik etti. Turnuvada 4. Olan Demirspor’un kupasını  Sakarya Afd Başkanı Ömer Bektaş ile Milli Takımlar Sakarya Bölge baş antrenörü Adem Tandoğan, üçüncü olan Sakaryaspor’un kupasını B. Şehir Belediyesi Meclis Üyesi Ahmet Safitürk, ikinci olan Sapanca Akademispor/’un kupasını Askf Başkanı Yaşar Zımba ile Futbol İl Temsilcisi Tezcan demir ve şampiyon Sakaryagücü’nün kupasını da Turnuvayı organize eden Arifiye Belediye Başkanı İsmail Karakullukçu takdim ettiler. Kupa töreni sonrasında takımlar velileri ile birlikte hatıra fotoları çektirdiler.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!