Sakarya 4 attı:4- 2

featured

Sakarya 4 attı

Sakaryaspor Rüstemler’de ağırladığı Al Harem’i ikinci yarıda dağıttı

4-2

Al Harem karşısında ilk yarıyı 2-0 yenik kapayan Sakaryaspor ikinci yarıda Mahir Sağlık (2), penaltıdan Ramazan Çevik ve Fatih Özçelik’in golleriyle farka koşarken ilk yarıda Coşkun, ikinci yarıda Burak Bekaroğlu direğe takıldı.

Rüstemler’de Suudi Arabistan’ın 1. Lig takımlarından Al Harem’le hazırlık maçı oynayan Sakaryaspor ilk yarıyı 2-0 yenik kapattı. Aşırı sıcak hava ilk yarıda 11 ve 42. dakikalarda Kaled’le iki gol bulan Al Harem’e yararken gol yollarında fazla üretken olamayan Sakaryaspor’da Coşkun’un bir vuruşu yan direkten döndü. İkinci yarıda Coşkun’un yerine oyuna giren Mahir 51. dakikada attığı golle farkı 1’e indirirken 57. dakika da kazanılan penaltıyı Burak Taşdemir’in yerine oyuna giren Ramazan Çevik gole çevirdi ve skora denge geldi; 2-2. 81’de Burak Bekaroüğlu’nun kafası direkten dönerken 82’de Fatih Özçelik, 85’te Mahir Sağlık Sakaryaspor’u farka taşıdı; 4-2

İKİ BAŞKAN YANYANA

Sakaryaspor’un Al Harem’le oynadığı hazırlık maçının ilk yarısını Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu ve Sakaryaspor Başkanı İsmail Gürses birlikte izledi. İki başkan devre arasında Halit Evin’in kızının düğününe gitmek için Korucuk Ulubey Tesisleri’ne hareket ederken Sakaryaspor’un almayı düşündüğü Osmanlıspor’lu forvet Ali Özgün’de maçı izleyenler arasındaydı. Çok sayıda Sakaryaspor taraftarı da maçı tel örgülerin arkasından izledi.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!