Logo ve fotoğraflı kramponlar ilgi çekti

Logo ve fotoğraflı kramponlar ilgi     Futbol sahalarında yeni akım

Fotoğraflı Krampon

Spor ve gezi ayakkabıları imalatı alanında İstanbul’da faaliyetini sürdüren Genç girişimci Emre Kahraman’ın özel tasarım ile Türkiye de ve Dünya’da ilk kez fotoğraflı ve logolu olarak imal ettiği spor ayakkabılar ile kramponlar çok beğenildi.

Sakaryaspor Logolu

Başta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere bir çok ünlüye özel tasarım Krampon yapan genç iş adamı Emre Kahraman Sakaryaspor tasarımlı krampon yaparak beğeniye sundu.

Yeni bir akım

İş adamı, ayakkabı imalatçısı Emre Kahraman yeni bir akım yaratarak özellikle futbolcular arasında fotoğraflı, isimli ve takım logosu ile imal ettiği Kramponlar ve spor ayakkabıları ile dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

Sahalar ve yollar renklensin

“Emre Kahraman Official” markası ile yapılan imalatlar hakkında kendisini aradığımız iş adamı Emre Kahraman şöyle konuştu; “ 20 yıldır geniş ve deneyimli bir kadro ile ayakkabı imalatı yapıyoruz, tasarladığımız yeni şekiller kişinin ayakkabısında kendi fotosu, ismi ve istediği her hangi bir logoyu içeriyor. Bu yeni akım sayesinde Futbol alanlarımız, diğer spor alanlarımız ve yollarımız oldukça renklenecek. Böylesine bir ayakkabı ya da krampona sahip olmak isteyenler doğrudan Emre Kahraman olarak 0531 2655468 nolu telefonuma ulaşabilirler, amacımız sadece masraf fiatına her sporcuya ulaşmak.”

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!