OLMAYINCA OLMUYOR !

OLMAYINCA OLMUYOR !

Sakaryaspor Kulübü Başkanı Selahattin Aydın ve Teknik Direktörü Deniz Kolgu, Kahramanmaraş mücadelesinden alınan beraberliği değerlendirdi

‘ÇOCUKLARIN ÜZERİNDE BİR DURUM VAR’

Başkan Selahattin Aydın yaptığı değerlendirmede, ilk yarı bitimine kadar olan 4 maçı almaları gerektiğini aksi durumda takımın kritik sürece gireceğini ifade ederek, “Bu maçtan 3 puan bekliyorduk. Golü de bulduk. Şanssız bir gol yedik. 4 maçın 4’ünü de almamız lazım. Artık iddiamız varsa öyle olacak. Çok rahat alabileceğimiz bir maçtı. Arkadaşların üzerinde bir durum var. İnşallah bundan sonra atarlar diyoruz.   Yani burada bir yerde hata olmalı. Hata yapabiliyorlar. Direkten dönen top var. Olmuyor olmayınca, 3 haftayı iyi şekilde değerlendireceğiz. 4 maçın 4’ünü de almak zorundayız. ” şeklinde konuştu.

‘ÇOK POZİSYONA GİRDİK AMA ATAMADIK’

Teknik Adam Deniz Kolgu ise Radyo 264’e beraberliği yorumlarken, çok pozisyona girdiklerini ancak golü bulamadıklarını kaydederek, “İkinci yarıda mücadele farklıydı. Seçkin de cezalıydı. Her şey zaten oyunun kötü oynamaya kurulmuş gibi. Son bölümde golden sonra, girip te atamadığımız pozisyonlar var. Volkan bugün 10 dakika oynadı. Burada skoru aldıktan sonra onların da top tutması lazımdı. Volkan sayısal olarak eksik olduğumuz için geldi kadroya” diye konuştu.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!