Futbolun yıldızları

featured

Futbolun  yıldızları

Yıldız Erkekler ve Yıldız Kızlar Futbol İl Birinciliği sona erdi. Erkeklerde 21 Haziran Ortaokulu , kızlarda ise Karapürçek Teketaban Ortaokulu şampiyon oldu.

Sakarya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünce düzenlen Okul Sporları Yıldız Kızlar ve Yıldız Erkekler Futbol İl Birinciliği ödül töreni ile tamamlandı.

Erenler Sentetik Sahada oynanan müsababakalar sonrasında Yıldız Erkeklerde 21 Haziran Ortaokulu şampiyon , Ahmet Akkoç Ortaokulu  2., Sapanca Nazmiye Ömer S. Ortaokulu  3., Hakkı Demir Ortaokulu ise 4. Oldu.

Yıldız Kızlar Futbol İl Birinciliğinde ise Karapürçek  Teketaban Ortaokulu şampiyon, Yeşiltepe Ortaokulu 2. , Cengiz Topel Ortaokulu 3. , Sait Faik Abasıyanık Ortaokulu  ise 4. Oldu. Müsabakalar sonrasında dereceye giren takımlara ödüllerini Erenler İlçe Spor Müdürü Sebahattin Güzel, Futbol İl Temsilcisi Tezcan Demir ve diğer yöneticiler takdim ettiler.

Yıldız Erkeklerde 21 Haziran Ortaokulu şampiyon

Yıldız Erkeklerde 21 Haziran Ortaokulu şampiyon

Yıldız Kızlar Futbol İl Birinciliğinde ise Karapürçek  Teketaban Ortaokulu şampiyon oldu.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!