SERİYE DEVAM 4-1

featured

SERİYE DEVAM 4-1

Son haftaların flaş ekibi Sakaryaspor, evinde konuk ettiği Denizli Büyükşehir Belediyespor’u 4-1 yenerek, şampiyonluk yolunda kolay kolay pes etmeyeceğini gösterdi. Osman Özdemir’in yönetiminde başarılı sonuçlar almaya devam eden yeşil siyahlılar Denizli Büyükşehir Belediyespor karşısında aldıkları bu galibiyetle seriyi 5’e çıkartarak zirve yolunda emin adımlarla yürüdüklerini gösterdiler.

Maçın ilk yarısını Sakaryaspor Ferhat, ve Coşkun’un iki golüyle 3-1 Önde kapattılar.

Maçın ikinci yarısında da kazanılan bir penaltı atışını Erçağ gole çevirdi ve Sakaryaspor bu karşılaşmada hiç zorlanmadan 3 Puanın sahibi oldu.

RAHAT GALİBİYET

TFF 3.Lig 3. Grupta yer alan Sakaryaspor , Atatürk  Stadında Ligde kalma mücadelesi veren Denizli Büyükşehir Belediyespor’u konuk etti.  Gürel Uzuner, Aydın Karsavuran ve Ahmet Ulu’nun yönettiği müsabakaya taraftarlar da ilgi gösterdi. Teknik Direktör Osman Özdemir ile iyi bir çıkış yakalayan Sakaryaspor , Ferhat , Denizli B.Ş.B. Spor Kulübü karşısında maça hızlı başlayan taraf oldu.

Maçın henüz 1. Dakikasında erken bir gol buldu. Bu dakikada soldan Fatih’in getirdiği top kale önünü karıştırdı,  ceza alanı dışına çıkan topa çok iyi vuran Ferhat Yazgan Sakaryaspor’u 1-0 Öne geçirdi. Müsabakanın 13. Dakikasında Gelen bir ortaya çok iyi yükseldi ve kafayla topu ağlarla buluşturdu ve farkı ikiye çıkarttı.  Denizli Büyükşehir Belediyespor 35nci dakikada ceza alanı dışından kazanılan frikik atışını kullanan Serkan Şirin  farkı 1’e indirdi. (2-1) Sakaryaspor 38. Dakikada Coşkun Yılmaz’ın attığı golle ilk yarıyı 3-1 önde tamamladı.

İKİNCİ YARIDA SADECE PENALTI GOLÜ VARDI

Müsabakanın 2. Yarısında oyun kontrolünü elinde tutan Sakaryaspor 74. Dakikada bir penaltı atışı kazandı. Ceza alanına yapılan bir ortaya oyuna ikinci yarıda giren Mümin Aysever sahip olmak isterken, rakip oyuncu elle oynadı.

Erçağ Evirgen’in penaltı golü ile farkı 3’e çıkarttı. (4-1) Geride kalan dakikalarda Sakaryaspor baskısını arttırdı ancak başka gol gelmedi ve Sakaryaspor bu karşılaşmadan da 4-1 Galip çıkarak seriye beşte 5 yaptı ve puanının 51’e çıkartarak zirve yolunda yoluna devam etti. Sakaryaspor önümüzdeki hafta Orhangazispor deplasmanına çıkacak.

Sakaryaspor- Denizli Büyükşehir Belediye Spor Kulübü maçını Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Sakarya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çelikel, Sakaryaspor Kulüp Başkanı İsmail Gürses, AK Parti İl Başkanı Fevzi Kılıç, Karasu Belediye Başkanı Mehmet İspiroğlu,  Karapürçek Belediye Başkanı Orhan Yıldırım, Türkiye Fırıncılar Federasyonu Başkanı Halil İbrahim Balcı, KYK İl Müdürü Arif Özsoy, Sakarya B.Ş.B. Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı İbrahim Aktürk, Sakaryaspor Kulüp eski başkanlarından Halit Evin ve çok sayıda futbolsever izledi.

SIRALAMA DEĞİŞMEDİ

Alınan sonuçlardan sonra sahalarında galip gelen Afjet Affyonspor 58 Puanla lider, Darıca Gençlerbirliği de 52 Puanla ikinci sırada ve Sakaryaspor da 51 Puanla üçüncü sorüdü kaldılar. Afyon’a yenilen Diyarbekirspor ise 47 Puanda ve 4. Sırada kaldı.HABER : Burhan UĞUR

MAÇIN KÜNYESİ

STAD . Sakarya Atatürk Stadı

HAKEMLER: Gürel Uzuner*** Aydın Karsavuran ***Ahmet Ulu***

SAKARYASPOR : Bora ** Canberk*** Zafer *** Burak *** Fikret *** Serdar Ümit*** Ferhat *** Fatih ***Erçağ *** (Dk.86 Enes Ata), Hüseyin Altuğ*** (Dk.78 Murat Hacıoğlu), Coşkun*** (Dk.68 Mümin Aysever)

TEKNİK DİREKTÖR : Osman Özdemir

DENİZLİ BELEDİYE: Engin ** Osman ** Hakan *** Serkan ***  Emre ** Hüseyin ** Göktuğ *** Önder ** (Dk.24 Şefik Can), İsmail **  (Dk.57 Onur Deniz), Zekeriya** (Dk.69 Serkan Cansoy), Emrehan**

TEKNİK DİREKTÖR : Namık Kemal Sarıyer

SARI KARTLAR: Serkan Şirin, Emrehan (Denizli Bld)

GOLLER: Dk.1 Ferhat, Dk.13, Dk.38 Coşkun, Dk.74 Erçağ (pen) (Sakaryaspor) Dk.35 Serkan (Denizli Bld)

TOPLU SONUÇLAR :

Sultanbeyli Belediyespor- Orduspor  4-0

Payasspor -Orhangazispor  : 0-0

Baysal İnşaat Düzyurtspor -Tarsus İdman Yurdu  : 1-1

Afjet Afyonspor  -Diyarbekir Spor A.Ş. : 2-0

Maltepespor-Muğlaspor  : 0-1

Sakaryaspor a.ş.-Denizli Büyükşehir Belediyespor  : 4-1

Ankara Adliye Spor-12 Bingölspor : 1-0

Bergama Belediyespor- Bayrampaşa : 1-1

Darıca Gençlerbirliği – Elaziz Belediyespor 3-0

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!