Final Maçı Öncesi İftarda Buluştular

Final Maçı Öncesi İftarda Buluştular

Sakaryasporlu futbolcular Mersin’de oynanacak olan kritik play off maçı öncesinde Arbon Game Food’ta düzenlenen iftar yemeğinde buluştu.

İFTAR YEMEĞİ

27 Mayıs’ta Mersin’de Afjet Afyonspor ile TFF 2. Lig Play Off finaline çıkacak olan Sakaryaspor, şehirden hareket etmeden önce Arbon Game Food’ta düzenlenen iftar yemeğine katıldı. Serdivan Medeniyet Caddesinde hizmet vermeye başlayan Arbon Game Food işletmecisi Atahan Atalay’ın ev sahipliğini yaptığı iftar yemeğine Sakaryasporlu futbolcuların yanında Sakaryaspor Teknik Direktörü Engin Korukır’da katıldı.

ZAFER SÖZÜ

Kritik final maçı öncesinde moral depolayan futbolcular ve teknik heyete Sakaryaspor tribün liderlerinden Baba Murat’ta eşlik etti. Taraftarlarında katıldığı iftar yemeğinde futbolcular şehre galibiyet sözü verdi. Sakaryaspor’u ağırlamaktan gurur duyduklarını ifade eden Arbon Game Food işletmecisi Atahan Atalay, takımın Mersin’den zaferle döneceğine ilişkin inançlarının da tam olduğunu söyledi.

SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC
Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!