FERRUH BULUT EBEDİYETE UĞURLANDI

sakarya basınının önemli isimlerinden, Sakarya Gazeteciler Birliği denetim kurulu Üyesi ve Bizim Sakarya Gazetesi Genel Koordinatörü Ferruh Bulut, dualarla son yolculuğuna uğurlandı.

Sakarya basınının önemli isimlerinden Ferruh Bulut (63) dün hayata veda etti. Bulut’un cenazesi Hacıoğlu Gıyasettin Benli Camii’nde Cuma vakti kılınan cenaze namazının ardından Karapürçek aile kabristanlığında toprağa verildi. Kardeşi İbrahim Bulut ve oğulları Ali Efendi ile Mustafa Bulut cenazede taziyeleri kabul etti.
Cenaze törenine Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Türk-iş Genel Başkanı Ergün Atalay, SASKİ Genel Müdürü Rüstem Keleş, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Mutlu Işıksu, AK Parti milletvekili adayı Ali İnci, Saadet Partisi milletvekili adayı Eyüp Yıldırım, iyi  partisi  millet  vekili adayı  aydogan aslan  Bulut ailesinin dost ve akrabaları ile sevenleri katıldı. Ferruh Bulut evli ve 2 çocuk babası idi.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!