EMİRHAN ODABAŞI GÖLCÜKSPOR’DA

featured

EMİRHAN ODABAŞI GÖLCÜKSPOR’DA

Sakarya’da yetişen yetenekli genç futbolcuların il dışına transferleri durmak bilmiyor. Erenlerspor alt yapısında yetişen 1998 Doğumlu Emirhan Odabaşı yapılan imza töreni ile Resmen Gölcükspor’lu oldu.

3,5 YILLIK SÖZLEŞME İMZALADI

Menajer Serdar Şener ile Gölcükspor Yönetim kurulu arasında devam eden görüşmeler olumlu sonuç verdi ve yapılan son görüşme sonrasında Emirhan Odabaşı Gölcükspor ile 3,5 Yıllık Profesyonel sözleşmeye imza attı. Emirhan forvette santrfor mevkiinde başarılı futbolu ile dikkatleri çekmişti. Menajer Serdar Şener transferle ilgili olarak yaptığı açıklamada birkaç genç futbolcunun da il dışından bazı takımlarla görüşmeler yaptığını ve çok yakında bazı transfer haberlerinin de yavaş yavaş duyurulacağını söyledi. Emirhan Odabaşı da yaptığı açıklamada Gölcükspor ile sözleşme imzalamaktan mutlu olduğunu ve bundan böyle profesyonel futbol yaşamına devam edeceğinden dolayı sevinçli olduğunu belirtti.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!