Aziziyenin ayak sesleri

featured

Aziziyenin ayak sesleri

Karasunun klasman ligi temsilcilerinden Karasu Aziziyespor alt yapıda iki yaş grubunda Playoff grubuna kalma başarısı gösterdi. Sarı Lacivertliler önce U 16 larda ,sonrada U 13lerde Playoff grubuna kalmayı başardılar. Ersin Türker önderliğinde U 13 lerde ilk maçını güçlü Sakaryasporla oynayan Aziziyespor bu maçı 8-0 kaybettiler. Aziziyespor  U 13 lerde sırasıyla hafta içersinde  Harbişspor, Erenlerspor,H.Y Özensporla oynayacak. Sarı Lacivertliler son maçlarını Pazar günü Akyazı Akınla oynadıktan sonra Playof maçlarına nokta koyacaklar.

ALTAY GELECEKTEN UMUTLU

Karasu Aziziyesporun herşeyi olan Şaban Altay Karasu Aziziyesporun alt yapı hamlesiyle ilgili olarak gazetemize yaptığı açıklamada şunları söyledi. Aziziyespor olarak biz bu yılı milat olarak kabul ediyoruz. İki yaş grubunda playof oynamamız bunu işaret ediyor. Ersin Türkerle beraber bundan sonra tüm hedefimizi ,daha fazla ilgimizi alt yapıya çevireceğiz. Bu gün gelen iki önemli başarı alt yapıya verdiğimiz önemin karşılığıdır. Aziziye olarak bundan böyle alt yapıdan gelen gençleriüst yapıya taşıyarak paraya dayalı transferlerinde önüne geçmeyi ,Karasulu Gençlerle yola devam etmenin plan ve projesini yapıyoruz.

aziziye u13 (1) aziziye u13 (2)

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!