Minikler 17 Ağustos Turnuvası’nda buluştu

featured

17 Ağustos Deprem Şehitlerini Anma Futbol Turnuvası Erenler Stadı’nda sona erdi. 12 takımın mücadele ettiği turnuva nefesleri kesti. Müsabakalar sonunda kupayı Sakarya FK kazandı.

15 TAKIM KATILDI

Erenler Stadı’nın düzenlenen  17 Ağustos Deprem Şehitlerini Anma Futbol Turnuvası’na Sakarya FK, Boluspor, Yalovagücü, Hendek Gençlikspor, Olimpikspor, Sapanca Akademi, Karasu Akademi, Osmaneli Belediyespor, Erenlerspor, Hendek Yenimahallespor, Akyazı Hacı Fazlıoğluspor, Alaağaçspor, Arifiyespor, Taştepespor, Kırkpınarspor takımları katıldı.

3 KATEGORİDE

Turnuvada 5 li gruplarda yapılan elemelerden sonra altın, gümüş ve bronz isimleri altında finaller yapıldı. Grup ikincileri gümüş, üçüncüleri bronz finallerinde karşılaştı. Elemeler ve yarı finalde tüm rakiplerini yenen Sakarya FK ile Yalovagücü takımları altın grup finalinde karşı karşıya geldi. Müsabakayı 1-0 kazanan Sakarya FK şampiyonluğa uzanan taraf oldu

17 Ağustos Deprem Şehitlerini anısına düzenlenen turnuvada Altın, Gümüş ve Bronz final gruplarında şampiyon ve ikincilere günün anısına birer kupa verildi.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!