Aygün dostluk çağrısı yaptı

 

Aygün dostluk çağrısı yaptı

İkinci yarının ilk haftasında Karasuspor’a konuk olmaya hazırlanan Adapazarıspor’da Başkan İbrahim Aygün’den dostluk çağrısı geldi. İlk yarıda golsüz berabere kaldıklarını belirten Aygün sporun dostluk ve kardeşlik payından faydalanmak istediklerini belirtirken maçın sonucu ne olursa olsun kazanan Adapazarıspor-Karasuspor dostluğu olacaktır diye taraftarlara anlamlı bir mesaj gönderdi.  Aygün “İkinci yarının ilk maçından çıkacak sonuç her iki takım içinde hayırlı olur diyor ve iyi oynayan kazansın istiyorum. İnşallah kazasız olaysız ve sakatsız bir ikinci yarı yaşarız” temennisin debulundu.

yapılması gereken Genel Kurula hiçbir adayın çıkmadığına da işaret eden Başkan İbrahim Aygün “Kimsenin aday olmaması halinde yine işimizin başındayız ve bu takımı en iyi yere taşımak için elimizden geleni yapacağız” diye umut saçtı. Aygün Sakarya futbolunun ve Türk Futbolunun barışa dostluğa ve birliğe ihtiyacı olduğuna da işaret etti ve“ Bizim işimiz spor ve sonuçtan çok fair-play duygularının kazanmasını istiyoruz. Yöneticiler olarak tüm maçların olaysız ve izlenebilir bir şekilde tamamlanmasından yanayız.” Dedi.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!