Boksta Yeni yılda yeni başarı

Boksta Yeni yılda yeni başarı

Sakarya’mızın yetiştirmiş olduğu güzide spor adamlarımızdan ve Boks  Milli takım antrenörlerinden  Ertuğrul Akgün ve sporcularına ASKF Başkanı Yaşar Zımbadan kupa ve madalya vererek ödüllendirildi.

Sakarya’mızda boks branşında 2018 yılında filiz sporcularla kurulan Akgün Boks spor kulübü ve Akyazı Dolunay spor kulübünün Katılmış oldukları Sakarya İl boks birinciliğinde sporcuların alınmış oldukları  başarılardan dolayı ASKF başkanı Yaşar Zımba ve yönetimi genç boksörlere birer madalya vererek onurlandırırken yeni kurulan her iki Kulüp adına bir kupa verdi .

ASKF başkanı Yaşar Zımba’ yeni kurulan bu kulüplerin Sakarya’mızdaki gençlerin kötü alışkanlıklardan uzak tutmak için verilen çalışmalardan dolayı bu kulüp yöneticilerini ve sporcularını kutluyorum . Önümüzdeki günlerde yapılacak olan genç bayanlar ve genç erkekler Türkiye şampiyonalarında bu sporcularımızın iyi bir başarı elde ederek dönmelerini gönülden istiyorum. Yeni kurulan bu iki kulüp başkanlarını ve yöneticilerini kutluyorum ‘dedi.

Akgün Boks spor kulübü kurucusu Ertuğrul Akgün ve Akyazı Dolunay Kulüp Başkanı ayrıca ASKF yönetim kurulu üyesi Ahmet Silahcı genç bayan ve erkek boks takımının almış oldukları bu başarılardan dolayı sporculara yemek verdiler.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!