Zorda olsa 1 puan aldık

featured

Zorda olsa 1 puan aldık

Sakaryaspor Pazar günü Ankara oynadığı  maçta zor da olsa 1-1 berabere kalarak sezonun ilk maçın dan 1 puan alarak dönmesi az da olsa sevindirdi.

Seyircisiz oynanan deplasman maçında futbolcularımızın gösterdiği performanstaki gayretleri sezonun ilk maçı olmasına rağmen göz dol durdurdular.

Teknik Direktörümüz Keçiören gücü sporu yenebilecek şekildeki kadroyu kursa da  futbolcu kardeşlerimiz de sezonun ilk maçı olmasına rağmen heyecanlarını atamadıkları görülse de gerekeni en iyi şekilde yaptılar.

Ne var ki yönetim tam kadro orada olması futbolcularımıza az da olsa desteklemiş oldular.

Maçın ilk devresinde Sakaryaspor’umuz hep kontrollü oynadı. Bir gol yersek düşüncesiyle fazla yüklenmedi.  Aynı durumda Keçiörengücüspor  de vardı. Çünkü Keçiörengücü takımı avantajlıydı. Sezonun ilk maçı kendi seyircisinin karşısında ve sahasında oynadı. İlk yarı baskılı oynayan Keciörengücü karşısında Sakaryaspor sanki bu maçı berabere bitirelim havasında top oynadılar istediklerine de maç sonunda elde ettiler.

Oynanan futbolda Keçiörengücü ile karşısında ikinci yarıda yeşil siyahlı ekibimize çok baskılı oynayan Keciörengücü futbol takımı ilk golü atarak  1-0 öne geçtiler. Ne var ki oynanan futbolda en çok göz dolduran futbolcularımızdan ilki olan kaleci Oğuz’un performansı Sakaryaspor’u mağlubiyetten kurtardı. Öte yandan yeşil siyahlıların maçta pozisyon üretememesi tepki çekti. Nedeni sanırım Hocanın istediği oyunu futbolcuların sahaya yansıtamadığı oldu.

Sezonun ilk maçı zorda olsa 1 puanla şehrimize dönmemiz bize teselli oldu inşallah bu hafta kendi sahamızın ve seyircimizin avantajını kullanarak galibiyetle yolumuza devmederiz.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!