ZONGULDAK KÖMÜRSPOR: 1-1 SAKARYASPOR

Sakaryaspor Antalya Belek’te yaptığı 2. Yarı hazırlık kampı programı dahilinde 3. Hazırlık karşılaşmasında Zonguldak Kömürspor ile karşı karşıya geldi. Sakaryaspor’un oynadığı hazırlık karşılaşmasını Etimesgut Belediyespor takımının Teknik heyeti tam kadro olarak izlerken bu karşılaşmayı ayrıca eski Sakaryaspor Teknik direktörlerinden Ümit Turmuş eski Antalyaspor’lu kaptan Sancar, Sakaryaspor Kulüp başkanı Selahattin Aydın ve yönetici Uğur Çelikarsaln ile birlikte izledi.

İLK YARIDA SADECE İKİ POZİSYON VARDI

Maçın ilk yarısında her iki takım da birbirlerine pozisyon vermemek için uğraştı. Maçın 20. Dakikasında Mert Sarı ayak bileğine aldığı sert bir darbe nedeniyle yerini Fırat’a bırakmak zorunda kaldı. İlk yarıda iki önemli pozisyon vardı. Birinde Zonguldak Kömürspor oyuncusu Furkan Aydın ve ötekinde de son dakikalarda Sakaryaspor’dan Sadullah gol pozisyonuna girmelerine rağmen bunları golle sonuçlandıramadılar ve ilk yarı 0-0 Berabere sonuçlandı.

İKİNCİ YARIDA MAÇ HAREKETLENDİ

Maçın ikinci yarısında yapılan oyuncu değişiklikleri ile maç biraz hareketlendi. Maçın 65. Dakikasında Sadullah’ın kullandığı frikik atışında top kale direğinden dışarıya gitti.69. Dakikada ise Furkan Aydın’ın kafa vuruşundan gelen topu kaleci Yavuz iki hamlede önledi. Maçın 73. Dakikasında Canberk kaptığı topla rakip ceza alanına girdi 3 Kişiyi çalımlayarak topu filelere gönderdi ve Sakaryaspor 1-0 Öne geçti. Bu golden hemen 2 Dakika sonrasında bu defa Zonguldak Kömürspor oyuncusu Uğur Canberk’in aynen kopyası bir gol attı. Bu futbolcu da savunmamızı çalımladı ama savunma buna müdahale edemeyince maç ta 1-1’e geldi. Geride kalan dakikalarda başka gol olmadı ve Sakaryaspor oynadığı son hazırlık karşılaşmasından beraberlikle ayrıldı.

SAHA : Arcadia Hotel sahası

HAKEMLER : Abdullah Şahin- Lütfü Erdoğan- Fatih Demir

SAKARYASPOR A.Ş : Yavuz-( Hüseyin )- Fikret- Canberk- Burak- Nedim- ( Sertaç )-Mert ( Fırat )- Sadullah- ( Adnan )-Mustafa Cevahir- Hacı Ömer- Feyyaz- ( Ahmet Demir)-Doğan Seçkin( Volkan Yılmaz )

TEKNİK DİREKTÖR : Yavuz İncedal

ZONGULDAK KÖMÜRSPOR : Hamit- ( Mustafa )-Batuhan- Burak- ( Samet )- Hasan-(Ugur) Ercan- Berker- Hüseyin- Suat- Mert-( Mert Danışman )- Mehmet- Furkan

TEKNİK DİREKTÖR: Şenol Demirci

Goller:  Dk 73  Canberk (sakaryaspor Dk 75 Ugur (Zonguldak Kömurspor)

Sakaryaspor’un bulunduğu Spor toto 3. Lig 2. Grupta liderliğini sürdüren Etimesgut Belediyespor Teknik direktörü ve teknik heyeti maçı sonuna kadar izlediler.

Sakaryaspor’un oynadığı 3. Hazırlık karşılaşmasını eski Teknik Direktörümüz Ümit Turmuş, eski Antalyaspor’lu kaptan Sancar Sakaryaspor Kulüp Başkanı Selahattin Aydın ve Uğur Çelikarslan ile birlikte izlediler.Maçın bitiminde ise Ümit turmuş Sakaryaspor’lu futbolcuları tebrik etti.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!