ZONGULDAK HAZIRLIKLARI SÜRÜYOR

featured

ZONGULDAK HAZIRLIKLARI SÜRÜYOR

Ligin 5’nci haftasında Gümüşhanespor ile 1-1 berabere kalan ekibimiz Sakaryaspor, Pazar günü 6’ncı haftada deplasmanda oynayacağı Zonguldak Kömür maçı hazırlıklarına dün yaptığı tek antrenmanla devam etti

TEK HEDEF KARA BULUTLARI DAĞITMAK

TFF 2’nci Ligde gerek mali konular gerekse sportif anlamda kötü günler geçiren temsilcimiz Sakaryaspor, geçtiğimiz gün Gümüşhanespor ile oynadığı müsabakadan da beraberlikle ayrılarak taraftarını üzdü. Ekibimiz bu maçın ardından ara vermeden 6’ncı hafta deplasmanda oynanacak olan Zonguldak Kömürspor müsabakasına hazırlanıyor. Perşembe günü Rüstemler Tesisleri’nde bir araya gelen yeşil-siyahlı kafile, Zonguldak Kömür maçının ilk antrenmanını gerçekleştirdi. Yapılan idmanda morallerin bozuk olduğu gözlenirken, teknik heyetin de moralsiz olması dikkat çekti.Sakaryaspor dün de yaptığı tek antrenmanla Zonguldak Kömürspor maçının hazırlıklarına devam etti.  Yeşil siyahlılar bugün saat 13.30’da maçın oynanacağı Zonguldak’a hareket edecekler. Ekibimizde tüm hedef Zonguldak Kömür deplasmanında kazanarak kulüp üzerindeki kara bulutları dağıtmak olacak.

6’ncı Haftanın Maçları

1 Ekim Pazar

Saat 14.30 Gümüşhanespor-Silivrispor

Saat 15.00 Hacettepespor-Karşıyaka

Saat 15.00 BUGSAŞspor-Niğde Belediye

Saat 15.00 Zong.Kömür-Sakaryaspor

Saat 15.30 Nazilli Bld.-Konya A.Selçuk

Saat 15.30 Pendikspor-Bandırmaspor

Saat 18.00 Kahramanmaraş-Kırklareli

Saat 19.00 Altay-Ottocool Karagümrük

Saat 19.00 Şanlıurfaspor-Fethiyespor

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!