Zirvenin şanına yakıştı

Zirvenin şanına yakıştı

Birinci Amatör Küme C Grubu’nda haftanın en dikkat çekici karşılaşması Kocaali’de oynandı. Grup lideri Kocaali Sahilspor ve ikinci Çaybaşı Bekirpaşaspor’u karşı karşıya getiren kıran kırana mücadele 2-0 Kocaali Sahilspor’un üstünlüğü ile sonuçlandı. Baştan sona yüksek tempolu geçen ve üç kırmızı kartın çıktığı mücadele zirve ekiplerinin şanına yakıştı.

Kıran kırana

Birinci Amatör Küme C Grubu’nda ikinci yarının derbi karşılaşması Pazar günü Kocaali’de oynandı. Grubun namağlup lideri Kocaali Sahilspor’un ikinci Çaybaşı Bekirpaşaspor’u konuk ettiği karşılaşma kıran kırana geçti. Yüksek tempoya rağmen ilk yarısı golsüz eşitlikle tamamlanan mücadelede ikinci yarı gol ile başladı. Kocaali Sahilspor’un santra vuruşu ve hemen ardından defansın arasına atılan uzun topu iyi değerlendiren Umut, ikinci yarının henüz 20. saniyesinde Sahilspor’a üstünlüğü getirdi.

İkinci yarının son bölümlerinde oyun hakimiyetini eline geçiren konuk ekip ise üst üste dört net pozisyondan yararlanamazken 80. Dakikada orta hakem Serkan Önsal Kocaali Sahilspor hocası Hasan Yılmaz Koç’u tribüne gönderdi. Karşılaşmanın gergin geçen uzatma bölümleri ise adeta bir futbol müsabakası kadar gelişmeye sahne oldu.

Yok böyle final

90+3. Dakikada saha içinde gerginlik bir anda yükseldi. Sahilspor ceza sahası sağ çaprazında verilen serbest vuruş kararının ardından Kocaali Sahilspor ve Çaybaşı Bekirpaşasporlu futbolcular arasında arbede yaşandı. Yaklaşık dört dakika süren gerginliğin ardından elini kartına atan Serkan Önsal Kocaali Sahilspor’dan Rıdvan ve Bekirpaşaspor’dan Numan ve İsmail’i oyundan attı. 90+4’te Evrim’in ceza sahası dışından vuruşu direkten döndü. Akabinde geliştirdiği hızlı atakla etkili hücum yaratan Kocaali Sahilspor 90+5. Dakikada Hüseyin’in golü ile ikinci golü buldu. Golün santrası yapılmadı. Son üç dakikası 3 kırmızı kart, direkten dönen muhteşem bir şut ve bir gol ile tamamlanan karılaşmayı 2-0 kazanan mavi beyazlı ekip 33 puanla namağlup liderliğini sürdürürken, 25 puanda kalan Bekirpaşaspor ikinciliği Kuzulukspor’a kaptırdı.

 

Saha: Kocaali Sentetik

Hakemler: Serkan Önsal*** Bilal İnci*** Hakan Can Yılmaz***

Kocaali Sahilspor: Yunus*** Serhat*** Yalçın*** Hüseyin*** Ensar*** Bülent*** İsa*** (Rıdvan (K.K.)) Mustafa***  (Sinan**) Kıral*** Enes*** Umut*** (Furkan**)

Antrenör: Hasan Yılmaz Koç

Çaybaşı Bekirpaşaspor: Samet** İbrahim* (Atilla*) Numan (K.K.) Ensar** İsmail (K.K.) Halil* İslam* Hamza* Melih* Kadircan* (Evrim*) Enes*

Antrenör: Bayram Berber

Goller: Dk. 46 Umut, Dk. 90+5 Hüseyin (Kocaali Sahilspor)

Kırmızı Kartlar: Dk.90+3 Rıdvan (Kocaali Sahilspor) Dk. 90+3 Numan, 90+3 İsmail

 

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!