ZIMBA’DAN SEZON SONU BİLGİLENDİRME TOPLANTISI

featured

ZIMBA’DAN SEZON SONU BİLGİLENDİRME TOPLANTISI

Sakarya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Yaşar Zımba gerçekleştirdiği basın toplantısında  önümüzdeki yıl  Elit Lig uygulamasına geçmek istediklerini hedeflediklerini belirtti. Sakarya Askf Başkanı Yaşar Zımba yanında Başkan yardımcısı Cevat Ekşi, yönetim kurulu üyeleri Recep Odabaş, Mustafa Yavuz ve Uğur Kobaş ile birlikte Best Western Premier Otel’de bir basın toplantısı düzenleyerek sezon sonu itibariiyle gelecek sezon için yapmayı düşündükleri ile alacakları yeni önlemler hakkında açıklamalarda bulundu.

SAKARYA FUTBOLU TABAN YAPMIŞ

Sakarya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Yaşar Zımba basın mensuplarıyla toplantıda bir araya geldi. Başkan Zımba takımların, sporcuların ligi kolay bırakmaması için Elit Lig uygulamasına geçmek istediklerini  belirtti. Sakarya futbolunun ve hakemliğinin taban yaptığını söyleyen Sakarya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Yaşar Zımba yaptığı açıklamada, “Kulüpler, bütün paydaşlar ve spor camiası olarak bu olumsuz gidişata bir dur demeliyiz. Sporda bir sürü olumsuzluk var. Bu olumsuzlukları harika bir duruma getirmemiz gerekiyor. Bir kalite getirmemiz gerekiyor. Çok kalitesiz bir amatör ligimiz var. Yönetimimizle bir araya geldik toplantı yaptık ve bir düşünce ortaya koyduk. Takımların, sporcuların maçı, ligi kolay bırakmasın diye, heyecan olsun diye Elit Lig yapmaya karar verdik. Seyircimiz az olduğundan böyle güzel bir lig olsun istedik. Kulüp çok futbolcu az. Bu bizim ligimizin ne kadar zayıf olduğunu ortaya koyuyor. Düşündüğümüz Elit Lig 12 takımdan oluşacak. Bu lig hala şu anlık düşünce aşamasındadır. Bu sene düşünüp iyice karar verip bu ligi önümüzdeki sene yapmayı hedefliyoruz. İnşallah bu ligi gerçekleştireceğiz” dedi. Yaşar zımba ayrıca yeni sezon öncesinde Sakarya Amatör futbolunun dışında salon sporlarına da ilgi göstermeye devam edeceklerini, gençler liginde de yeni ayarlamalar yaparak sporcu gençlerin spor yapabilmeleri için gerekli önlemleri almak istediklerini söyledi.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!