ZIMBA SİLDİ SÜPÜRDÜ 325’E 139

featured

ZIMBA SİLDİ SÜPÜRDÜ 325’E 139

HABER : Sırrı ŞANLI

Sakarya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu’nun Orhangazi Kültür Merkezinde gerçekleştirdiği olağanüstü seçimli genel kurulda Yaşar zımba kendisine rakip çıkan eski Askf yöneticilerinden İslam Bozkurt karşısında tarihi bir fark attı ve genel kurulu adeta sildi süpürdü. Genel kurula 580 Delegenin 470’i katılırken bugüne kadar yapılan genel kurullar içerisinde en kalabalık seçim yaşandı. Oy sayımında Yaşar Zımba oyların 325’ini alırken, rakibi İslam Bozkurt’a ise sadece 139 Oy çıktı.

Sakarya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu’nun olağanüstü seçimli genel kurulu Orhangazi Kültür Merkezi salonunda gerçekleşti. Federasyona üye olan kulüplerin büyük bir çoğunluğunun katılmaya özen gösterdiği genel kurulda mevcut 580 Delegenin 470’i oy kullandı.  yoklamadan sonra iki adayın ortaklaşa belirlediği divan heyeti oylamaya sunuldu ve Divan Başkanlığına Enver Toçoğlu ile katipliklere Nazım Kırdemir ve Hüseyin Bilgiçli seçildiler. Saygı duruşu sonrası bir konuşma yapan Enver Toçoğlu delegelere başarılar dilerken, genel kurulun sağlıklı bir şekilde tamamlanmasını temenni etti. Gündemdeki ana konulardan biri olan Tüzük tadilatında yapılacak iki maddenin yeniden kabul edilmesi için oylama yapıldı ve tüzük tadilatı oy birliği ile kabul edildi.

ADAYLAR ÇIKTI MEYDANE !

Gündemin asıl konusu olan seçimler maddesine geçildi ve ilk konuşmayı adaylardan İslam Bozkurt yaptı. İslam  Bozkurt konuşmasında şimdiki yönetimin vaad ettiği şeylerden hiçbirini yapmadığını söylerken bazı usule aykırı çalışmalar yapıldığına değindi.Daha sonra konuşma yapmak üzere kürsüye gelen başkan Yaşar Zımba konuşurken karşı salonda bazı itirazlar yüksek sesle karşılıklı soru cevap kısmına döndü. Bu arada salonda bulunan bazı delegeler tempoyu yükseltince salona güvenlik görevlilerince polis çağırıldı ve o kişiler salondan güvenlik güçleri ile dışarıya çıkartıldı. Konuşmaların sonunda Yaşar zımba’nın konuşmasına cevaben başkan adaylarından İslam Bozkurt söz istedi ve tartışmalardan sonra kürsüye gelerek kısa bir konuşma yaparak sözlerini bitirdi.

SÖZ SIRASI SANDIKTA

Gündemin 5. maddesi seçimler için adaylar listelerini Divan Başkanlığına sundular ve delegeler alfabetik sıraya göre üçer üçer gelerek hazırlanan üç sandıkta oy kullandılar. Sandıklar 17.30’da kapandı ve oy sayımına geçildi. Yapılan oy sayımı sonrasında İslam Bozkurt sandıktan çıkan 129 Oyu alırken, halen Genel Başkan olan Yaşar Zımba da oyların 325’ni kazandı ve göreve devam etti. Daha sonra Başkan Zımba kendisine inanan ve destekleyenlere teşekkür etti.

YAŞAR ZIMBA’NIN LİSTESİ

Yaşar Zımba  Genel başkan

Neşet Çakır Genel sekreter

YÖNETİM ASİL :

Adem Turan, Ahmet Silahçı, Aydın Birincioğlu, Bülent Vardar, Cevat Ekşi, Ekrem bedir, Abdül Faruk Kır, İbrahim Nalbant, İdris Dilsizoğlu, İsmail Ergül, Mustafa Gündoğdu, Mustafa Gözyumar, Mustafa Kovar, Mustafa Yavuz, Necmettkin Kolçak, Özcan Sevinç, Recep Odabaş, Tezcan Demir ve Uğur Kobaş

ONUR KURULU ASİL :

Adem Hacı, Günay Ömür, Saffet Aşlan, Erhan Mete, Recep karamehmet, Nazım Kırdemir, Necmettin Kocaman, İsmail Öztürk, Erol Aydın, Orhan ŞEN

DİSİPLİN KURULU ASİL :

İsmail Alper Altan, Kenan tuna, Bilal kısacık, Rahmi Aktürk, Fevzi Cesur, Göksel Özdemir

DENETLEME KURULU ASİL :

Niyazi Aka, Volkan Başkanat, Mustafa Keskin, Mahir Özbakan, Osman Aydın, Mahmut Yanmış

KONFEDERASYON DELEGELERİ :

Yaşar Zımba, Mehmet Tansu Uzun, Neşet çakır, Cevat Ekşi, Mehmet Yelken, Yusuf Karpuz, Abdullah Kapar, Abdullah Mert, Şefik Kır, Yılmaz Ekşi, Ali Yalçın, Kerim Yüksel, A. Hikmet Kurt, Engin Sezgin, Bedri Arslan, Mustafa Püskül, Mehmet Çatalbaş, Davut kalkan, Hakan Yazıcı, Ahmet Orhan, Uğur Kobaş, Umut Sıy, Mustafa Berber, Murat Atalay, Ömer Akyıldız, Fikret Aldemir.

 

yasar zimba IMG_8460 IMG_8462 IMG_8469 IMG_8471 IMG_8475 IMG_8479 IMG_8571 IMG_8599 IMG_8654 islam bozkurt. islam bozkurt

 

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!