Zenginler kulübü..

Zenginler kulübü..

4’lü play-off’ta favori Eskişehir Basket’i 71-57 yenerek 3’te 3 yapan Astra Group Sakarya Büyükşehir Belediyespor basketbol takımı süper ligin eşiğine geldi, eşikten içeri girebilmek için kalan 3 maçın 1’ini kazanmak kafi..

Yani..

İkinci şampiyonluğu arzulayan şehre bu mahalde gelmişken yazmak mümkün; “Bitti bu iş”

Büyük keyifle izlediğim Astra Group Sakarya Büyükşehir Belediyespor basketbol takımının Eskişehir zaferi Selçuk Ernak hocanın becerisi, yönetimin iyi niyeti, taraftarın sağduyusu ile bütünleşen takım tarafından yazıldı, bize zevk-i sefası kaldı..

Kerem Gönlüm, Lazeriç Jones, Hakan Yapar başrollerde, Yiğitcan Turna, Kerem Özkan ve özellikle Alper Saruhan görünmeyen kahramanlar olarak iz bıraktı..

Büyükşehir basketin Sakaryaspor patentli yöneticisi Metin Dirim’in 34-32 biten ilk iki periyot sonunda “Lütfen adalet” diye seslendiği, hakemlerin “Doğru konuş” diye yanıt verdiği dün akşam Büyükşehir basket maçı bileğinin hakkıyla kazanırken Eskişehir fark yiyeceğini anlayınca safa yattı, sadece suyu bulandırdı..

Kim ne rapor yazdı, bilmiyorum ama gördüğüm kadarıyla yenileceğini anlayan Eskişehir baskette 8 forma nolu Murat Göktaş yaptığı el kol hareketleriyle tribünleri gerince yedek kulübesine bir şise su geldi, 5 kişi yerde!.

İyi de kardeşim bu füze değil ki, delsin geçsin..

Şeref tribününe baktım, Eskişehir’in başkanı ayakta, dayak yemekten bizim başkan Akif Köse kurtardı..

Önüne baksana kardeşim..

Konuk başkan misafir başkana diklenince yöneticileri arkasına kattı, bizim takımın zenginler kulübü yöneticileri gaza gelmedi, olay yok, ortam sakin..

Okumuş yönetimin hali başka oluyor..

Yavuz Köprülüoğlu, Erdal Şenkardeşler, Metin Dirim, Tunç Özüuğurlu, Fadıl Uzak gibi son derece centilmence duruş sergileyen yöneticiler zaman zaman fanatikliği dizginleyemeyen benden bile daha sakindiler, tebrik ediyorum..

Büyükşehir her kademesiyele şampiyonluğu hak etmiştir, gördüğüm budur, Sakarya’ya ikinci şampiyonluk hayırlı olsun..

Taraftar mı?

Bu kadar olsun, para cezası..

Olimpiyat’tan Sakaryaspor’a gelen 25 bin 500 TL’lik para cezası gibi..

Önemli olan, 30 bin 110 biletli seyirci bir şehirden bir şehre göçederken yazılan tarih ve kimsenin burnunun bile kanamaması..

SANTRA HARİCİ

Yar’la bir olmayınca

Yerle bir olurmuş insan

 

 

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!