ZAFERE DOĞRU BİRLEŞELİM

ZAFERE DOĞRU BİRLEŞELİM

Öyle böyle bu yönetim tüm imkânsızları zorlayarak Sakaryaspor’ umuzu ilk yarıda lider olarak tamamlanmasına çok büyük gayretlerinle getirmişlerdir.

Bu şampiyonluk yolundaki başarılı çalışmaları tüm Sakaryalılar olarak görüyoruz.

Neden Sakarya iş adamları bu çalışkan yönetime sahip çıkmıyorlar.

Hep aklımızda bu soru işaretleri oluyor.

Neden bu şehir hep Sakarya spor kulübünü  her zaman üvey evlat gibi görüyorlar. Bu takım süper lig de fırtına gibi estiği günleri arıyor. Bunu görmüyorlar mı ?

Acaba bir önceki yönetimlerin yaptığı maddi manevi hatalı çalışmaları sonunda elde ettikleri başarısızlıklarla karşılaşmak istemeyişlerinden mi?

Bu yönetim bir önceki yönetimlere benzemiyor dostlar bu arkadaşlar genç dinamik Sakaryaspor’umuza bir şeyler vererek şampiyon yapmak istediklerini görmüyormuşsunuz.

Demek istediğim takım şu anda başarılı bir yönetimle ve teknik elamanlarla yönetiliş sonundaki elde edilen şu andaki başarı ortada .

Şampiyonluğa oynayan bu takım için kimse kılını kıpırdatmıyor. Şampiyonluğa oynayınca hepiniz tebrik mesajları gönderirsiniz.

Sözüm ona ki Sakaryalı  olarak dediğimiz sözümüzün  arkasında dururuz .Diye biliyorum. Sakaryalılar olarak bizler tutmayacağımız sözü vermeyiz. Ben öyle yetiştim öyle bilirim.

Şunu da demeden geçemiyorum. Tek kelimeyle yazıklar olsun bizlere

Bakın bu cefakar taraftarımıza

O vefalı TATANGALAR  olarak bilinen bu muhteşem vefalı taraftarlarımıza

ne varsa o güzel insanlar olarak topluluk grubu olan taraftarımızda var.

Ne var ki  onlarda maddi olarak bilet almaktan başka ellerinden gelen tek şey statda 12 adam olarak takımı desteklemek gelmesi..

Bu cefakar taraftarlarımızın çoğu Sakarya’mızdaki sanayilerde çalışan bu evlatlarımız  haftalık olarak aldıkları üç beş kuruş haftalıkları ile  yaz kış demeden bu takımın arkasında koşmaları sizlere bir şey anlatmıyor mu?

Sizlerde Sakarya’mızı seven bu  öz evlatlara karşı bir şeyler yapmayacakmışsınız.

Şöyle bir etrafınıza bakınız hele de yeni stadımıza

Bu kadar güzel stadımızda bu Sakaryaspo’rumuz bu ligde yakışmıyor.

Artık Sakarya’mızın güzide iş adamları olarak elinizi vicdanınıza koyarak bu yönetimin icraatlarını görünüz  artık.

Bu ligde ilk yarıyı lider olarak bitirmek az iş değildir.

Sakaryaspor’umuza bir zerre kadar bir şey yapmak istiyorsanız şöyle bir silkinin.

Acaba bu yönetimin yanında durursak Sakaryaspor’umuz bir üst lige çıkması için elinizden geleni yapsak daha iyi olmaz mı?

Bu genç yönetimin şu anda elde ettirilen bu başarıya biraz olsun katkınız olsun demezmisiniz.

Şu soruyu aklınızdan çıkarın bir kere.

Bu yönetim geçmişte kötü yönetiliş nedeniyle Sakaryaspor’un yanında olmaktan çekinmeyin .

Bu yönetim şeffaf bir yönetim .

Çünkü bu yöneticiler ellerinden gelen tüm imkanları zorlayarak  çalışmalarını sürdüren  bir yönetim. . Sizlerden beklenen Sakaryaspor’umuzun ikinci yarıya daha dinç daha başarılı olabilmesi için sizlerin elinizden gelen desteklerinizi esirgemeyin çünkü bu başarı tüm Sakaryalıların olması daha iyi bir duygu olmaz mı?

Siz iş adamları olarak mevcut  yönetimin şu andaki çalışmalarını öğrenerek başarıları için yanlarında olmanız daha erdemli olacağına kalben inanıyorum. Hani bir ata sözümüz var. Bir Elin Nesi var iki elin sesi var  misali olarak hepimiz şu anda Sakaryaspor’umuzun başarısı için birleşmemiz daha uygun olacağıdır.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!