Yuvalakspor’da Süper Hedef

featured

Yuvalakspor’da Süper Hedef

Sarı-Siyahlı Kulüp, yeni sezonda çıtayı yükseltti ve hedefini şampiyonluk olarak belirledi.

Akyazı’nın güzide takımlarından Yuvalakspor, sezon öncesi hazırlıklara başladı. Kadiç Park’te verilen kaynaşma yemeğinde bir araya gelen Yuvalakspor yönetim, teknik kadro ve futbolcular, yeni sezona iddialı gireceklerinin sinyalini verdi.

Öncelikli hedeflerinin centilmenlik ve dostluk parolası ile maçlara çıkmak olduğunu belirten Yuvalakspor Kulüp Başkanı Cemil Kurtoğlu  ;” Yeni yönetim kadromuz ve transferlerimiz ile süper bir ekip kurduk.  Hedefimiz Süper Amatör Lig’e çıkmak. Transfer çalışmalarımıza bu yönde hız veriyoruz” dedi.

Pandemi dönemininin özellikle alt ligleri  daha da dar boğaza soktuğunu belirterek, şampiyonluğa oynamak için bu dönemi en az hasarla atlatan kulüplerin avantajlı olduğunu açıklayan Kurtoğlu;” Yeni sezonun tüm kulüplere hayırlı uğurlu olmasını ve centilmenlik içinde bir sezon geçirmek istediklerini belirtti.

1986 yılında kurulan Akyazı temsilcisinde yöneticiler,  1. Ve 2. Küme Liglerinin tek lig olarak 2020-2021 sezonunda başlatılması konusuna ise olumlu baktıklarını belirterek, pandemi döneminde ise zor  şartlarda çalıştıklarını belirttiler.

 

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!