YÜRÜ BE KİM TUTAR SENİ !

featured

YÜRÜ BE KİM TUTAR SENİ !

Sezona şampiyonluk parolası ile başlayan ama daha sonra aldığı talihsiz sonuçlarla hayal kırıklığı yaratan Sakaryaspor’da Tuncay Şanlı’dan sonra başlayan Osman Özdemir’li dönem başarılar halkasına bir yenisini daha ekleyerek mutlu sona doğru büyük bir hızla yaklaşmaya devam ediyor. Yeşil-siyahlılar Pazar günü Tarsus İdmanyurdu’na öyle bir patladılar ki stadta bulunan herkes mutluluktan adeta uçtu. Tribünleri dolduran binlerce taarftar takımlarını ara vermeksizin desteklerken maçın sonunda da 5-1’lik galibiyetin mimarlarını bağırlarına bastılar. Pazar günü yaşananları bir özet halinde sizlerle paylaşıyoruz.

TARİH YAZMAYA DEVAM

Spor Toto 3. Ligde çıktığı 8 maçtan 8 galibiyet elde ederek büyük bir yükselişe geçen temsilcimiz Sakaryaspor, Sakarya Atatürk Stadında  Tarsus İdmanyurduspor ile karşı karşıya geldiği maçı da kazanarak 9 maçta 9 galibiyet elde etti. Temsilcimiz Sakaryaspor sahadan 5-1’lik galibiyetle ayrılırken, goller Burak Bekaroğlu, Talha Mayhoş, Coşkun Yılmaz ve Mümin Aysever (2)’den geldi. Yeşil-siyahlı temsilcimiz taraftarının da muhteşem desteği ile farklı bir galibiyet elde ederken, Afyon’dan ise beklediği sonucu alamadı. Herşeye rağmen dolu dizgin yola devam eden temsilcimiz, play-off’ta kalsa bile rakiplerine büyük korku salmaya devam ediyor.

 

TARAFTARLAR ÜZERİNE DÜŞENİ YAPIYOR

Yeşil-siyahlı taraftarlar, Tarsus İdmanyurdu karşısında da üzerine düşeni yaptı. Atatürk Stadı’na koşan Sakaryaspor sevdalıları, alınan farklı galibiyetin sevincini doyasıya yaşadı.

Sakaryaspor sevdalıları, Tarsus İdman Yurdu ile oynanan karşılaşmada her zamanki gibi tribünlere koştu. 7’den 70’e stada koşarak yeşil-siyahlı renklere bürünen Sakaryaspor taraftarları, Atatürk Stadı’nda 90 dakika boyunca takımlarına büyük destek verdi. Sakaryaspor’un aldığı garklı galibiyette başrolü oynayan yeşil-siyah sevdalıları, müsabaka sonunda teknik heyet ve oyuncuları bağırlarına basarak üç puanı kutladı.

OSMAN HOCA TARAFTARLARI KIRMADI

Sakaryaspor’a 9’da 9 yaptıran hoca olan Osman Özdemir, 5-1’lik galibiyet sonrası sahaya indi. Tuncay Şanlı’nın ardından göreve gelen ve kimsenin şapkadan tavşan çıkaracağını düşünmediği Osman Özdemir, yeşil-siyahlı takımın başında hiç puan kaybetmedi. Özdemir’in Sakaryaspor’u 9’da 9 yaparak yola devam ederken, dünkü maç sonrası taraftarın isteği ile sahaya inen Özdemir, yumruk şov yaparak desteğe karşılık verdi.

 

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!