“YÜREĞİ YETEN GELSİN DEDİKLERİ İÇİN BURADAYIZ”

featured

BABALIOĞLU ADAYLIĞINI AÇIKLADI

Osman Himmet Babalıoğlu başkan adaylığını dün Tunatan’da açıkladı

“YÜREĞİ YETEN GELSİN  DEDİKLERİ İÇİN BURADAYIZ”

“Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın arkamızda olması Sakaryaspor için şans” diyen Osman Himmet Babalıoğlu başkan adaylığını açıkladı. Dün saat 11.00’de Tunatan’da düzenlediği kahvaltılı basın toplantısıyla Sakaryaspor’a talip olduğunu resmen açıklayan Sakaryalı iş adamı Osman Himmet Babalıoğlu hedeflerini anlattı. “Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın arkamızda olması Sakaryaspor için şans” diyerek toplantıyı açan Babalıoğlu “Benim başkanlığım dönemimde para için kimsenin kapısı çalınmayacak” dedi.

“ BİZİM SEVDAMIZ YETER “

“Yüreği yeten gelsin dedikleri için buradayız” diyen Babalıoğlu yönetim listesini hazırladığını, 14 Mayıs’ta genel kurula sunacağını ve genel kurul üyelerinin tercihine saygı duyacağını söyledi.Babalıoğlu sorulan sorulara açık yüreklilikle cevap verirken, “ her şeyimizle hazırız. Bundan sonra sı artık delegelere kalmış. Biz tüm samimiyetimizle ve Sakaryaspor sevgimizle bu işe resmen aday olduk. Bugüne kadar ortaya çıkanları da denedik ve gördük ki Sakaryaspor her gün daha da  geriye doğru gidiyor. Bizim Sakaryaspor sevdamız yeter,. Bizler aldığımız maddi ve manevi desteklerle bu işe adam gibi talip olduk. 13 Futbolcu ile anlaşmalarımız devam ediyor. Bunlardan imzasını almış olduklarımız da var ancak genel kurul sonrasını bekliyorlar.” diye konuştu.

“UYGAR GEÇ GELECEK”

Seçildikten 4 gün sonra Fenerbahçeli Ramazan Civelek, Yasir Subaşı ve Melih Okutan’a imza attıracağının sözünü veren Babalıoğlu “Bu imza törenini gerçekleştirmek için seçimlerden galip çıkmamız gerekiyor” diyerek 153 delegeye mesaj gönderdi. Babalıoğlu, Fenerbahçeli Uygar Mert Zeybek’in ise takıma Fenerbahçe’nin ikinci etap kampından sonra katılacağını

söyledi.

IMG_6386 IMG_6394

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!