YUH YANİ !

YUH YANİ !

Sırrı ŞANLI

Sakaryaspor Kulüp Başkanı Selahattin Aydın yenilgi ile sonuçlanan Payasspor maçı sonrasında Rüstemler tesislerinde A.Ş Adına  bir basın toplantısı düzenleyerek bazı açıklamalarda bulundu. Başkan Aydın açıklamalarında birçok konuya değinirken en büyük sıkıntısının da seyircilerden gelen tepkilerle ilgili olduğunu ve bu konuda her zaman olduğu gibi tribün olaylarından dolayı duyduğu üzüntüyü dile getirdi. Aslında taraftarlarının çoğunun bu konuda masum olduğuna değinen Başkan Aydın “ birkaç kişi profil seçilerek “ bazıları tarafından kasıtlı olarak bağırtıldığını, yönetimleri tribünlerin değil genel kurulların belirlediğini söyledi. Bu uzun uzadıya konuşma bazı medya organları tarafından değişik yorumlarla ve de  çarpıtılarak okuyucuya sunuldu. Bu konuşmanın sonunda soru cevap kısmında da ben bir soru sordum. Bu soru Başkan Aydın’ın o tırnak içerisinde belirttiğim “ 3-5 Kişi bazıları tarafından bağırtılıyor. Daha maç başlamadan istifa sesleri geliyor” açıklamasının üzerine benim tarafımdan madem bunları görüyorsun bunların içerisinde “isim vermeden “ cezalı olabilir, cezasız olabilir bunlar seyirciyi bağırtıyorsa neden bir önlem alınmıyor ? sorusu yöneltildi.

SORU YANLIŞ DEĞERLENDİRİLDİ

Bunun üzerine birçok taraftar tarafından bazı medya organları vasıtasıyla çarpıtılan bu soru üzerine tepki görmüşüm. Bunu  üzerine  taraftarların arasından birçok beni seven arkadaşım bizzat arayarak benimle açık açık görüştü ve ben de kendilerine olayın ne olduğunu açık açık anlatma fırsatını buldum. Sakaryaspor ile ilgili iki sezondur meydana gelen olumsuz tablonun gidişat ile ilgili birçok spekülasyon yapılıyor. Bu hadi normal diyelim ama gerçeği yansıtmayan bazı olaylarda benim gibi ve hatta tatangalarla birebir görüşen ve onlarla ilgili olarak bu konularda röportaj dahi yapan biri olarak yanlış algı oluşturulması çok üzücü. Ben Tatangalar’ın ceza almasına en çok üzülenlerden birisi olarak bunları üzüntü ile karşılıyorum. Benim sorumda ne bir isim var ne de herhangi bir ima var. Sorumun amacı  şöyle demiş, böyle demiş bir tarafa bırakalım “ madem bunları biliyorsun, neden önlem alamıyorsunuz “ şeklinde idi. Ama bu soru çeşitli ve yanlış yollarda değerlendirdi. Tatangalar cezalarını ödemiş, cezalarını tamamlamış durumda iken, bundan sonra böyle şeylerin olmamasını istemek benim en tabii hakkımdır. Tekrar etmekte fayda görüyorum ki benim Tatangalarla ilgili olarak bir tavrım olmadığı gibi sorunun çarpıtılarak gündeme gelmesini şiddetli kınarken beni yanlış anlayan genç arkadaşlarımdan da eğer bir yanlışım varsa özür de dilerim.  İşin aslında yanlış olanı bazı medya organlarında bu olayların abartılarak.ortada bir kaos havası varmış havası yarılmaya çalışılıyor. Bu da beni en çok üzen tarafıdır.

 

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!