YUH YANİ !

featured

YUH YANİ !

Bodrumspor Kulüp Başkanı Rıza Karakaya, Sakaryaspor’da transfer olan Mümin Aysever’in 350 bin TL bonservis bedeli ile Sakarya’ya geldiğini açıkladı.

ALDIKLARININ ON KATINA SATMIŞLAR

Bodrumspor Başkanı Rıza Karakaya, Mümin Aysever transferi ile ilgili ayrıntıları açıkladı. Karakaya, yaptığı açıklamada, “Bursa’da oynadığımız Yeşilbursa maçından sonra Mümin İstanbul’da Sakaryaspor yöneticileri ile masaya oturmuş ve prensip anlaşmasına varmış. Bize gelerek, ‘Ben ayrılmak istiyorum’ dedi. Biz ilk başta bunu uygunsuz gördük ve yüksek fiyatlar istedik. Ama Mümin’in ve Sakaryaspor’un ısrarı üzerine düşünmeye başladık ve anlaştık. Bu transferden Bodrumsporumuz 350 bin TL gelir elde ediyor. Biz Mümin’i 10 bin liraya İnegöl’den almıştık. Yani Mümin’den 350 bin TL ayrıyeten 35 bin TL alacaklarından feragat ediyor, yani 385 bin TL Bodrumspor’un kasasına girmiş oluyor. Hakikaten 3. Lig koşulları araştırıldığında gayet büyük bir rakam, astronomik denebilecek bir rakam bu lig için” diye konuştu.

 

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!