YÜCE’YE AYIP ETTİLER

featured

YÜCE’YE AYIP ETTİLER

Sakaryaspor başkanı İbrahim Nalbant Tuzlaspor maçı ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

 

HEDEF ŞAMPİYONLUK

Başkan Nalbant, “Takımımız güçlü rakibine karşı oyunun bir bölümünde bir kişi eksik olmasına rağmen iyi mücadele etti ve zor bir deplasmandan puanla döndü. Bazı pozisyonlarda daha şanslı olsaydık bu maçtan üç puan ile de ayrılabilirdik. Hedefimiz ilk geldiğimiz günden beri şampiyonluktur ve bu yolda sonuna kadar devam edeceğiz” dedi.

 

TARAFTARA YAKIŞMADI

İstifa seslerine değinen Nalbant, “Taraftarın edep sınırlarını aşmadan her türlü eleştiri ve istifa davetine hakkı vardır. Bu tartışılmaz. Fakat özellikle transferi açma konusunda gece gündüz bizimle olan ve insanüstü emekleri geçen Ekrem Yüce’yi istifaya davet etmek. Taraftara yakışmadı. Ekrem Yüce’ye ayıp ettiler” ifadelerine yer verdi.

 

CANSİPERANE ÇALIŞTI

Nalbant, “1965’te kurulan takımımızın tarihi boyunca en çok borcun ödenmesinde en büyük katkıyı sayın Ekrem Yüce yaptı. Koskoca Belediye Başkanı işini gücünü bir kenara bırakıp Sakaryaspor’un transfer yasağının açılması için cansiperane çalıştı. Ama bu maçta maalesef kişilerin egosu Sakaryaspor’un önüne geçti” şeklinde konuştu.

 

KISA SÜREDE NE DEĞİŞTİ?

Nalbant, “Kısa süre önce taraftar grubu Ekrem Yüce’yi ziyaret edip Sakaryaspor’a hizmetleri için teşekkür etmişti. Fakat aradan çok kısa bir süre geçmesinden sonra ziyaret edilip hizmetleri için teşekkür edilen Ekrem Yüce birden kötü adam oldu. Dediğim gibi yönetime her zaman tepkiler olabilir ama Ekrem Yüce’ye olan tepkilere çok üzüldüm” dedi.

 

BAŞARISIZLIK İSTİYORLAR

Nalbant, “Bazılarının kişisel beklentileri Sakaryaspor menfaatlerinin önüne geçti. El birliği ile bizi yıpratıp Sakaryaspor’un başarısızlığını gözlüyorlar. Şehirde Sakaryaspor’un başarısız olup kaosa sürüklenmesini isteyen bir kitle var. Kaos ve başarısızlıktan nemalanıp kişisel hırslarını gerçekleştirmek istiyorlar” dedi.

Nalbant sözlerini, “Sakaryaspor’a hizmet etmek isteyen. Sakaryaspor’a katkısı olacağını düşünen herkese kapımız açık.  Pozitif katkı sağlamak isteyen herkesi kulübümüze bekliyoruz” ifadeleriyle noktaladı.

KUPA MAÇI ÇAĞRISI

Nalbant, “Perşembe günü Türkiye Kupası müsabakası ile bu sezon ilk defa taraftarımıza kavuşacağız. Taraftarlarımızın her şeyi bir kenara bırakıp 90 dakika takımlarını destekleyeceklerine inanıyorum. Bu dönemde birlik ve beraberliğe çok ihtiyacımız var. İnşallah Perşembe günü kupada tur atlayıp bugüne kadar yaşadıklarımıza bir çizgi çekip birlik ve beraberlikle yolumuza devam edeceğiz” dedi

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!