Yüce, her şey Sakaryaspor için

featured

Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Sakaryaspor için belediye başkanlarından ve meclis üyelerinden para istedi. Başkanlar 100 ile 300 bin, meclis üyeleri ise 25’er bin lira verecek. Başkan Yüce, “Hepiniz ağasınız. Bu ay içinde hesaplara yatırın. Önümüzdeki ay konuşacağım mecliste” dedi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Ekim ayı olağan meclis toplantısında meclis üyelerinden 25’er Bin TL Sakaryaspor‘a para istedi. Meclis oturumunun sonunda konuşan Başkan Yüce, “Sakaryaspor için nüfusu 50 bine kadar olan belediye başkanlarından 100 bin lira, nüfusu 50 bin ile 100 bin arası olanlardan 200 bin lira, nüfusu 100 binden yüksek olanlardan 300 bin lira alacağız. Bu ay içinde paraları aktarmalarını temenni ediyoruz. Ayrıyetten bütün meclis üyelerinden 25 bin lirayı Sakaryaspor’a vermesini temenni ediyorum. Hepiniz ağasınız. 75 meclis üyemiz var. Her birinizden 25’er bin lira talep ediyorum. 5’er bin lira taksitle yatırabilirsiniz. Bu ay içinde hesaplara yatırın. Önümüzdeki ay konuşacağım mecliste” dedi.

Başkan Yüce’nin açıklaması sonrasında Adapazarı ve Serdivan Belediyesi 300 Bin TL,  Hendek, Karasu, Akyazı, Erenler 200 Bin TL, Geyve, Taraklı, Karapürçek, Pamukova, Kaynarca, Söğütlü, Ferizli, Kocaali, Arifiye ve Sapanca’dan 100’er Bin TL ödeyecek. 2.4 Milyon TL belediyelerden gelir elde edilmesi planlanırken, 75 belediye meclis üyesinden de 25 bin TL olmak üzere 1 Milyon 875 Bin TL alınacak. Böylece Sakaryaspor’a 4 Milyon 275 Bin TL para toplanmış olacak.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!