Yönetime geri döndüler!

Sakaryaspor’dan 1 ay önce istifa eden Serdar Sert, Erkan Sezgin, Ahmet Özgedik ve Erol Aydın yönetime geri döndü.

“ELLERİNİ TAŞIN ALTINA KOYDULAR”

Sakaryaspor Başkanı İbrahim Nalbant daha önce istifalarını sunan dört ismin zor zamanda elini taşın altına koyarak geri döndüklerini açıkladı.

İŞLEME ALINMAMIŞTI

Başkan Nalbant açıklamasında, “Geçtiğimiz süreçte Erkan Sezgin, Erol Aydın, Serdar Sert ve Ahmet Özgedik istifalarını sunmuşlardı. İstifalarını işleme almadığımız bu dört yöneticimiz ricam üzerine tekrardan takımımızda aktif görev almaya başladılar. Bundan sonraki zorlu süreçte maddi & manevi elini taşın altına koyup bizimle olan yöneticilerimize şahsım ve Sakaryaspor camiası adına teşekkür ediyorum” ifadelerine yer verdi.

İNANCIM TAM

Nalbant, “İsmimize yakışır başarıya ve şampiyonluk hedeflerimize ulaşmak için güçlü ve birlik içinde bir yönetim oluşturmak adına arkadaşlarımız geri dönmesiyle birlikte yönetim olarak başarıya kilitlenmiş durumdayız. Arkadaşlarımızın yönetimimize güç katacağından ve hiçbir fedakarlıktan kaçmayacaklarına dair inancım tam” dedi.

DESTEK ÇAĞRISI

Nalbant açıklamasını, “Bunu da tekrar belirtmek isterim ki, Sakaryaspor’a faydalı olacağını düşünen. Gönlü Sakaryaspor ile atan herkese kapımız açık. Tek derdimiz Sakaryaspor. Birlik ve beraberlik içerisinde güzide takımımız için her zaman en iyisini yapmak için birlik içinde çabalayacağız. Destek olmak isteyen herkesi bekliyoruz” sözleriyle noktaladı.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!