Yönetim’den flaş karar: İlk 5’e girene kadar…

Yönetim’den flaş karar: İlk 5’e girene kadar…

Sakaryaspor Yönetimi, Ergene Velimemeşe maçı sonrasında radikal bir karara imza attı.

Sakaryaspor sezonun ikinci yarısına kötü bir başlangıç yaparak taraftarını üzdü. 5-0’lık Ergene Velimeşespor mağlubiyetinin ardından Sakaryaspor Yönetimi radikal bir karar aldı. Başkan Cumhur Genç ve kurmayları takımın ilk 5 içine girene kadar galibiyet primlerini kaldırdı. Ergene Velimeşespor yenilgisi sonrası yeşil-siyahlı temsiclimiz 27 puanda kalırken 9’ncu sıraya geriledi. Şu an play-off hattının 6 puan gerisinde bulunan Sakaryaspor’da futbolculara ilk 5’e girene kadar galibiyet primi ödenmeyecek.

Öte yandan Sakaryaspor Yönetimi ilk yarının sona ermesiyle 3 maçlık belirlediği 20’şer bin TL primi Bayburt deplasmanında futbolculara vermişti.

Sakaryaspor Kulüp Başkanı Cumhur Genç, kulüp binasında düzenlediği basın toplantısında önemli açıklamalar yaptı. Ergene Velimeşe maçında alınan farklı mağlubiyete çok üzüldüklerini altını çizen Başkan Genç, taraftardan özür diledi.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!