Yönetim takımın hakkını ver

featured

Yönetim takımın hakkını ver

Sakaryasporda  içinde futbol yüklü, lezzetli Niğdespopr galibiyeti yaşanırken ,maç içinde ve maçın sonunda taraftar grupları yönetime seslendi. Yönetim ,takımın ,oyuncuların hakkını ver. protokol göremediğimiz Başkan İsmail Gürses bu tribün seslenişine ne der  bilemeyiz. Sonuçta bu takımın alaçak verecek meselesini en çok bilen İsmail Gürses. Valla biz maça kaç seyirci geldi,gişelere kaç para bıraktı bilemiyoruz. Her şeyi en iyi bilen Gürses Başkan.  Bu iyi gidiş içinde takımın içindeki oyuncu grubu alçaklarını alamıyorsa,adil ödeme yapılmıyorsa   eğer ,bu iş Futbolun raconuna ters. Erçağ forma buldu TFF ye  giden dosyasını geriye çekti. Sıkıntı olmasa Ercağ neden TFF ye gitsin ki..  Tribünden yükselen bu ses karşılığını bulmalı diyorum. Bu konuda siz ne dersiniz?

ÖZLENEN SAKARYAPORUN AYAK İZLERİ

Geride kalan pazarda puansal anlamda bize yakın Niğde önünde elde edilen farklı galibiyet herkesin yüzünü güldürdü. Takımın yeni Teknik patronu Engin Korıkır farklı Niğde galibiyeti sonrası Basının karşısına çıkıp ,maçı yorumlarken özlenen ,kafasında hayal ettiği Sakaryasporun ayak izlerini bu maçta gördğüne vurgu yapmış. Üç aşağı beş aşağı bu düşünceye bize el veririz. Ofansif anlamda daha fazla heyecan yaratan bir Sakaryasporu, peyder pey, üç maçta gördüğümüzü bizde söyleyebiliriz. Takım içinde oyanayanla oynamayanların kuçaklaşmalarının olumlu yüzünü gördüğümüzü, sahadan çıkanların yerine girenlerin daha iyisini vermek adına gayretli olduklarına, bizde şahitlik ederiz. Bu gelişmeler dede yeni teknik adamın oyunculara karşı farklı ,sevecen dolu yaklaşımınızda payı olduğunu ,bu futbol resmi içinde gelişen güzellikler ortak sevginin ,ortak dayanışmanın eseri olduğuna bizde dikkat çekmek isteriz.

SÖZÜNÜ YE,  SAKARYASPORU YEME

Niğde maçını izlerken gözüm Tatangaların  yer aldığı Tribün üstünde asılı duran Pankraattaki yazı kafamı karıştırdı. Sözünü Ye,Sakaryasporu yeme . Bu sözlerin hedefinde kim var? !0 Milyon Tl yardım sözü  verdiği idda edilen ,bu yardımı halen vermediği söylenen Büyükşehir Belediye Başkanımı  kastediliyor. Yoksa Futbolculara şu veya bu şekilde ödeme sözü veren İsmail Gürsesmi  ,bu sözlerin hedefindeki isim. Valla ben onu bunu bilmem bu takımı yönetmeye talip olup, yönetim kostümü giyenlerdir  tribünde asılı duran Afişin muhatap. EEEEEEEEE Büyük Başka-nada bu filamadan pay uzatmadanda olmaz. Yani sizin anlayacağınız İsmail Gürses ve Büyük Başkan Toçoğlu,eğer Sakaryasporun bir üst ligi görmesini gönülden istiyorlarsa , hep birlikte tribünlere ortaklaşa kulak kabartmak zorunda olduklarını unutmamalılar. Her şey iyiye doğru yelken açmışken ,bu  konuyu sessiz bir ortamda çok düşünmesi gereken ben değilim. Sonuçta ben yazar giderim. İşim yazmak,işim Sakaryasporun başarısı için ,doğru hamlelerinin hızlanmasına bu yoldan katkı vermek.

ERENLERİN GENÇLERİ

Geçtiğimiz hafta içinde Bölge karmalarının Antalya’da maçları vardı. Amaç geleceğin genç oyuncu gruplarını bulmak varsa içlerinde iyi oyuncu onları geleceğe hazırlamak. 2004  doğumlu Bölgelere arası karma karşılaşmaları üç gün süreyle sınavdan geçtiler. Bu ve buna benzer uygulamalar yapılıyor. Ben burada sizin dikkatinizi bir yere çekmek istiyorum. Bizim bölgenin karmasında altı Sakaryalı gençten dördü Erenlerspordan,biri Sakaryaspordan,biride Sakarya gücünden. Soruyorum size neden Erenlerspordan dört oyuncu varda bu şehrin futboldaki marka takımı olan Sakaryasporun alt yapısından bu yaş grubunda bir oyuncu var? Ben onubunu bilmem Sakaryada birçok Amatör takımın alt yapısı Sakaryaspordan daha iyi konumda ,bunlardan biride Erenlerspor.

KULÜPLER BİRLİĞİ

Sakaryada bir kardeş kendine ait meil adresinden Sakaryada kulupler birliği kurulmazsa ,Sakaryada birçok takımın kapanacağını idda etmiş. Bu kardeşe sormak isterim,senin Sakaryada kulupler birliği olduğundan,başındada bu işleri iyi bilen Hüseyin Bozun olduğunu bilmiyormusunuz? Boz Başkan defalarca sizin hakkınızı ararken,Sakaryada Amatör futbolun sorunlarını Basına yemekli vede yazılı şekilde savunurken siz bu düşünceye sahip çıktınızmı? Kulupler birliği olsun ama önce takımlar bu birliğin önemini kavrasın. Kulupler birliği ASKF ye karşı değil,Kulupler Birliği Amatör kuluplerin sorunlarını  ASKF ye ,Amatör futbolu yönetenlere ileten bir kurumduda ,kıymeti bilinmedi. Bu kardeşe hatırlatmak isterim Sakaryada Kulupler Birliği resmi olarak kurulmuş durumda . Hüseyin Boz da halen bu kuruluşun Başkanı be dostlar.

HEY GİDİ YILDIRIM SPOR HEY

Yıldırımsporu bilmeyenler için tekrar edeyim,bu takım Futbol mazisi başarılarla dolu ,Amatör futbolun kalesi olmuş ,adını Türkiyeye yazdıran bir kulup. Bu kulup şimdilerde yalnızları oynuyor. Takımın Başkanı ,Kemal Pekin takımın her şeyi. Etrafında yönetimsel anlamda kimse yok. Futbol takımını çalıştıran Murat Gürtürkle beraber baş başa vermişler sarı lacivertli renklerin ayakta kalması adına çalışıyorlar. Bu çalışmalar yeterlimi? Görülen oki, son iki yıldır düşüş hayra alamet olmayan bir futbol gerileme süreci olarak  Halil Kocacık futbol tesislerinin kapısına asılmış. Bu sezon dahada fazla hissedilen düşüşte klasman liginde B grubunda alt sıralarda kalan ,Alt yapı liglerine çok az yaş katogorisiyle katılan bir Yıldırımspor gerçeği karşımıza dikilmiş durumda. Tek adam yönetimi Yıldırımsporun futboldaki yürüyüşüne çok fazla el veremediği ,sadece tesislerdeki halı saha geliri ile b u işlerin olmayacağı artık gün gibi aşikar. Bana göre sarı lacivertli renkler bu yalnızlığı hak etmiyor. Umarım Kemal Başkan  geleceğe dönük plan proje içine Yıldırımsporu ayaklandıracak bir yönetim hamlesini Kocacık tesislerine taşır. Klasman liginde alt sıralarda gezen bir Yıldırımsporu biz içimize sindiremediğimiz den,bu konuyu aldım benim Sofranın üstüne koydum. Efendim bu haftalıkta benden bu kadar. Siz her zaman olduğu gibi size lazım olanları alın kalanlar benim olsun.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!