YOLA DEVAM 3-1

featured

YOLA DEVAM 3-1

Geçtiğimiz hata evinde Afjet Ayfonspor’a yenilen Sakaryaspor Sultanbeyli Gölet stadında konuk olduğu Sultanbeyli Belediyespor karşısında 3-1 Galip gelerek yönetimi ve taraftarlarını sevindirdi. Maça başlarken 35 Pana sahip Sakaryaspor en azından play-off iddiasını sürdürebilmek için, 23 Puana sahip Sultanbeyli Belediyespor da küme düşme hattından bin an önce kurtulabilmek için mücadeleye başladılar. Maçın ilk 20 Dakikası nerede ise orta saha mücadelesi şeklinde geçerken Sakaryaspor maçın 12. Dakikasında rakip kaleye ilk şutunu, 22. Dakikasında da ilk kornerini kullandı. Yeşil siyahlılar ilk yarıyı Erçağ’ın harika golüyle 1-0 Önde kapatırken maçın ikinci yarısı başlar başlamaz da 46. Dakikada kalelerinde gördükleri golle şoka uğradılar. İlerleyen dakikalarda toparlanan Sakaryaspor maçın 82. Dakikasında kazandıkları penaltı atışını gole çeviren Serdar Ümit’le yeniden ümitlendiler. 4 Duraklama dakikasının içerisinde de yine Erçağ’ın golüyle karşılaşmadan 3-1 Galip ayrılarak taraftarlarını yeniden sevindirdiler.

SIKINTILI İLK YARI

Maçın başlaması bile birlikte her iki takım da tipik biri orta alan mücadelesine girdiler. Maçın 32. Dakikasında Mümin soldan hızla çıktı yaptığı ortayı Hüseyin Altuğ Erçağ’a yönlerdirdi. Erçağ da ceza alanı dışından attığı sert şutla Sakaryaspor’u 1-0 Öne geçirdi. Geride kalan dakikaarda başka gol olmadı ve Sakaryaspor ilk yarıyı 1-0 Önde kapattı. Maçın ikinci yarısı başlar başlamaz 46. Dakikada solbekte Canberk’in hatasını af etmeyen Emrah çaprazdan topu kaleci Bora’nın sağından ağlarımıza gönderdi ve beraberliği sağladı. Gol sonrasında Sakaryaspor daha atak bir oyun sergilerken gol yollarında zorlandı. Maçın 82. Dakikası oynanırken Fikret sağdan uzun bir taç atışı kullandı. Ceza alanı içerisinde rakip defans oyuncusu Burak, Hüseyin Altuğ’a çok sert girince maçın hakemi de tereddütsüz penaltı noktasını gösterdi. Atışı kullanan Serdar Ümit kaleciyi terse yatırarak Sakaryaspor’u 2-1 Öne geçirdi. Maçın hakemi 4 Duraklama dakikası oynatmaya başladı. 90 Dakikada oyuna giren Aytaç kaptığı bir topu rakip orta sahasına gönderdi. Topu alan Erçağ topu sürdü ve ceza alanına girerken sert vurdu bu golle Sakaryaspor 3-1 Öne geçti. Maç ta bu atılan golle 3-1 Sakaryaspor’un üstünlüğü ile sona ererken Yeni Teknik Direktör Osman Özdemir yönetimindeki Sakaryaspor play-off yolunda önemli bir adım daha attı, Sultanbeyli Belediyespor ise bu yenilgi ile düşme hatıntının üzerinde de olsa korkuyu yaşamaya devam etti. Burhan UĞUR

MAÇIN KÜNYESİ

——————————————————————————————-

 

STAD :Sultanbeyli Gölet Stadı

HAKEMLER : Alparslan Şen*** Kerem Yükünç*** Burak Cansız***

SULTANBEYLİ BELEDİYESPOR : Furkan- Ciihan-Dursun-Fatih-Burak- Emrah-( Güven)- Enes- Saabur- ( Gökhan )- (İsmail )- İbrahim- Emrah- Taylan

TEKNİK DİREKTÖR : sinan Yücer

SAKARYASPOR A.Ş : Bora- Canberk- Zafer- Serdar Ümit- Hüseyin Altuğ- Fikret- Cihan- ( Abdurrahman )- Fatih- ( Enes ) Burak- Mümin- ( Aytaç )- Erçağ )

TEKNİK DİREKTÖR Osman Özdemir

GOLLER Dk. 32-90+2 Erçağ Dk. 82 Serdar Ümit penalmtıdan ( Sakaryaspor ) Dk. 46 Emrah ( Sultanbeyli Belediyespor )

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!