YILIN ENLERİ ÖDÜLLERİNİ ALACAK

featured

YILIN ENLERİ ÖDÜLLERİNİ ALACAK

Amatör Spor Haftası nedeniyle düzenlenen, Spor Branşları Yılın En başarılı Sporcuları Ödül töreni  14-1-2016 cuma  gün saat 16.00’da Adapazarı Kültür Merkezi’nde(AKM) yapılacak.

PAZAR GÜNÜ BİTECEK

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Sakarya ASKF Başkanlığının düzenlediği program gereğince, 10 Ekim Pazartesi günü başlayan Amatör Spor Haftasında Hentbol ve basketbolda maçlar oynandı.   Arifiye İl Ormanında saat 15-16 arası Bisiklet Yarışları düzenlendi. Saat 16.00’da ise Yenikent Spor Salonunda Hentbol müsabakaları oynandı.14-10-2016  cuma  gün saat 16.00’da Adapazarı AKM’de Ödül töreni gerçekleştirilecek.  Cumartesi günü saat 09.00’dak Tenis Akademisi Spor Kompleksindeki 8-9 yaş Tenis İl Birinciliğini, 09.30’da Adapazarı Atatürk Spor Salonundaki Masa Tenisi maçları takip edecek. Cumartesinin son programı saat 12.30’daki Sakarya Spor Salonunda Karate Turnuvası olacak. Pazar günü oynanacak Tenis maçları, Masa Tenisi Turnuvası, Voleybol Turnuvası ve Atıcılık müsabakalarıyla Amatör Spor Haftası sona erecek .

 

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!