Yıldızlarda sıralama belli oldu

Yıldızlarda sıralama belli oldu

Yıldızlar Masa Tenisi İl Birinciliğinde erkeklerde Mithatpaşa Ortaokulu şampiyon, kızlarda ise Ekrem Oba Ortaokulu şampiyon oldu.

Sakarya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Okul Sporları Birimi tarafından düzenlenen, Yıldız Kızlar ve Erkekler 1 ve 2. Küme Masa Tenisi İl Birinciliği müsabakaları sona erdi.

2016-2017 Eğitim ve Öğretim Yılı Ortaokullararası Yıldızlar 1 ve 2.Küme Masa Tenisi İl birinciliği müsabakaları , Atatürk Spor Kompleksi Masa Tenisi Salonunda yapıldı.

Yıldız Kızlar 1nci Küme Masa Tenisinde Ekrem Oba O.O. şampiyon, Evrenköy Ortaokulu ikinci , Mithatpaşa Ortaokulu üçüncü, erkeklerde Akyazı  Cumhuriyet Ortaokulu ikinci, Doğa Koleji üçüncü, Taraklı Ortaokulu ise dördüncü oldu.

Yıldız Kızlar 2nci Küme Masa Tenisinde Arifiye İmam Hatip Ortaokulu şampiyon, Hakkı Demir Ortaokulu ikinci, Berna Yılmaz Ortaokulu üçüncü olurken , erkeklerde ise Özel Erenler Güneş O.O şampiyon, M.Sadık Eratik O.Okulu ikinci,  Kaynarca H.Osman Akgün O.Okulu üçüncü, Berna Yılmaz O.Okulu ise dördüncü oldu. Müsabakalar sonrasında başarılı olan takımlar ödüllerine kavuştu.

 

 

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!