Yıldızlar Sakarya’da buluşuyor

Yıldızlar Sakarya’da buluşuyor

Türkiye Basketbol Federasyonu’nun her yıl gerçekleştirdiği, Avrupa’nın kategorisindeki en prestijli organizasyonu olarak kabul edilen TBF Uluslararası U16 Turnuvası’nda bu yıl Sakarya’da düzenlenecek. Daha öncede üst üste 3 kez Sakarya’da düzenlenen turnuvaya Sakarya 27 Ocak -2 Şubat tarihleri arasında 4. kez ev sahipliği yapacak.

Sakarya Basketbol İl Temsilcisi Alpay Alev, Çin, Arjantin, Sırbistan, Litvanya, İtalya, Bosna Hersek, Türkiye U15 ve Türkiye U16 takımlarının katılacağı turnuva ile konuşan Alpay Alev “Uluslararası U-16 Milli Takımlar Basketbol Turnuvası 27 Ocak -2 Şubat tarihleri arasında ilimizde gerçekleştirilecektir. İl Temsilciliğimiz döneminde daha önce 3 yıl üst üste başarılı bir şekilde gerçekleştirdiğimiz bu önemli organizasyonu 4.kez düzenleyeceğiz. Sakaryamızla özdeşleşen bu organizasyon daha önce Uluslararası Hikmet Erdem ve Türk Telekom turnuvaları ismiyle olmak üzere ilimizde 10. kez düzenlenecektir. Basketbol seyirci kitlesinin arttığı, ciddi anlamda basketbol sporu kültürünün son yıllarda büyük artış yakaladığı ve Süper Lig temsilcimiz Sakarya BŞB’nin ligde başarı sağladığı dönemde böyle bir organizasyonun tekrardan ilimizde oynanacak olması bizleri son derece mutlu etmiştir. Milli takımımız ile birlikte 8 takımın katılacağı turnuvanın maçları Atatürk Spor Salonunda oynanacaktır. Şimdiden organizasyonda emeği geçecek herkese başarılar dileriz ” ifadelerini kullandı.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!