YILDIZLAR OKULLAR SEÇMESİ SONA ERDİ

featured

YILDIZLAR OKULLAR SEÇMESİ SONA ERDİ

16 mart 2016 Çarşamba günü serdivan kapalı spor salonunda yapılan yıldızlar okullar il seçmeleri bugün yapılan turnuva ile sona erdi.

Hendek Belediyesi Karate takımının 13 sporcusuyla katıldığı turnuvada 6 birincilik, 1 ikincilik, 6 üçüncülük alarak turnuvaya damgasını vurdu. Böylelikle okullar final müsabakalarına Hendek Belediyesi Karate takımı tam kadroyla katılmış olacak.final müsabakalarının ise Rize İlinde yapılması planlanıyor.

ANTRENÖRLER SONUÇTAN MEMNUN

                        Hendek Belediyesi Karate takımı Antrenörleri Nurkan Kayacık ve Soner Açıkyol almış oldukları sonuçları beğendiğini final müsabakalarında da aynı performansı sergilemek istediklerini dile getirdi.

BAŞKAN PÜSKÜLLÜDEN TEBRİK

            Hendek Belediye  Başkanı Sayın İrfan Püsküllü turnuvada yarışan sporcular için şunları dile getirdi:’ çocuklarımızın okulları dışında göstermiş oldukları faaliyetlerde başarılı olmaları bizleri gururlandırıyor. Onların geleceklerinde bir tuzumuz olursa biz de bundan gurur duyarız. Çocuklarımızı okul dışı faaliyetlere yönlendirmeyi unutmayalım.

Ayrıca bu başarılar için fazlasıyla emek harcayan Antrenörlerimiz Nurkan Kayacık ve Soner Açıkyol’ u da çabalarından ve fedakarlıklarından dolayı tebrik ediyorum. ‘ dedi.

İLÇE SPOR MÜDÜRÜ KÖSTERELİ TEBRİK ETTİ

            Hendek Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Sayın Feyzullah Köstereli turnuvadan dolu dolu madalya ile dönen sporcularımızı gönülden tebrik ederken ;’ çocuklarımızla, onları destekleyen ailelerimizle ve en çok emekleri geçen kulüp antrenörlerimiz nurkan Kayacık ve Soner Açıkyol’ u tebrik ediyorum. Bu bir zincirleme halkadır. Bu zinciri sıkı tutmak gerekir.’ Dedi.

 

 12596340_10153937027753503_259498521_n

 

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!