YILDIZ ERKEKLER VE YILDIZ KIZLAR HENTBOL MÜSABAKALARI SONA ERDİ

YILDIZ ERKEKLER VE YILDIZ KIZLAR HENTBOL MÜSABAKALARI SONA ERDİ

Okul Sporları Yıldız Kızlar ve Yıldız Erkekler Hentbol müsabakalarında dereceye giren takımlar belirlendi. Camili Yenikent Spor Salonunda oynanan Yıldız Kızlar Hentbol İl Birinciliği maçlarında şampiyonluk kupasını Üzeyir Garih Ortaokulu kazandı. 2.’lik kupasının Yücel Ballık Ortaokuluna gittiği turnuvada 3. Geyve Atatürk Ortaokulu oldu.

SAİT FAİK ABASIYANIK ŞAMPİYON OLDU

Yıldız Erkekler Hentbol İl Birinciliği müsabakalarında finalde Sait Faik Abasıyanık Ortaokulu-Özel Şahin Ortaokulu karşılaştı. 22-19 skor üstünlüğü ile şampiyonluk kupasına uzanan taraf Sait Faik Abasıyanık Ortaokulu oldu. 3.’lüğü Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu kazanırken 4.’lük kupası Hacı Mehmet Akkoç Ortaokulunun oldu.

İKİ TAKIM İLİMİZİ TEMSİL EDECEK

Kızlarda ve erkeklerde toplam 12 okuldan 156 sporcunun mücadele ettiği maçlar sonunda ilk iki sırayı alan takımlar Sakarya’yı il dışında yapılacak müsabakalarda temsil etme hakkı kazandı. Maçların ardından düzenlenen ödül töreninde dereceye giren takımlara kupa ve madalyalarını Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Sportif Eğitim Uzmanı Enes Özlü ve turnuvaya katılan okulların idarecileri verdi.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!