YİĞİTİ RAHMETLE ANDILAR

featured

RAHMETLE ANDILAR

7 Eylül 2002 tarihinde Sakaryaspor’u Sivasspor deplasmanına götüren Büyükşehir Belediyesine ait otobüs, Sivas’a 100 kilometre kala Yozgat iline bağlı Pazarcık Beldesi’nde virajı alamayıp şarampole yuvarlanmıştı. Tüm Sakarya’yı yasa boğan ve yürekleri dağlayan bu elim kazada, Sakaryaspor kafilesinden 6 kişi hayatını kaybetmişti.

UNUTULMADILAR

Yeşil-Siyahlı camianın kara günü olarak tarihe geçen kazada, genel menajer Aykut Yiğit, futbolculardan Fırat Öndil, yönetici Fethi Güntekin, masör Cüneyt Çukur, malzemeci Fevzi Ergünoğlu ve otobüs şoförümüz Selami Uludağ’ı kaybettik! Sakaryaspor da bundan 14 Yıl önce aramızdan ayrılan genel menajer Aykut Yiğit’in mezarı başında dualar okuyarak aramızdan ayrılanları andılar. Teknik Heyet ile birlikte futbolcular sabah antrenmanı sonrasında Emirdağ Mezarlığına giderek Aykut Yiğit’in mezarı başında bir araya geldiler. Zafer Gündoğdu’nun okuduğu dualara topluca amin dediler. Daha sonra Tatangalardan bir grup ta futbolculara eşlik ederken, kimsenin bulunmadığı yönetim kurulundan yalnız Akın Aksakal Tatangalarla birlikte Aykut Yiğit’in mezarı başında dualara eşlik etti..

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!