Yeşilyurttan Süper çıkış 5-1

featured

Yeşilyurttan Süper çıkış 5-1

Klasman ligi C grubunda Yeşilyurt erteleme maçında Karamanda takipçilerinden Harbiş önünde rahat bir galibiyet alırken, Cihat attığı dört golle yıldızlaştı. Maçın sonuna doğru gerilen oyunda Harbişten iki ,Yeşilyurttan bir oyuncu kırmızı gördü.

Stad Karaman

Hakemler Erkan Engin Semih Kahraman Bahadır İleri

Yeşilyurt Zekeriya ** Hakan ** Oğuzhan ** Yusuf **( Metin *KK)  Bekir** Kadir ** Yakup ** Ertan **(Fatih Tuğ*) Fatih *** Cihat **** Recep ***(matin*)

Antrenör Vahit Ay

Harbişspor: Muhammed * Ceyhun *( KK) Atakan * Mehmet * Furkan ** Samet ** Ferhat *(Sefa*) Sedat *(KK) Numan * Fehim *(Aygün*) Ramazan *

Antrenör Aydın Özmert

Kırmızıkartlar:  89 Metin (yeşilyurtspor) Dk 87  Ceyhun) Dk 89 Sedat(harbişspor)

Goller Dk 1 -37-75-84 Cihat Dk 87 Recep ( Yeşilyurt Belde ) Dk 26 P ( Samet ( Harbiş)

Karamanda seyircisin,ide peşine takıp gelen C grubu lideri Yeşilyurt Belde takipçilerinden Harbişsporu ,Cihatın attığı dört golle yıldızlaştığı maçta 5-1 yendi ve Süper lige çok yaklaştı. Karamanda daha 2 dakika dolarken ofsayt kokan pozisyonda Cihat gol perdesini açtı1-0. Harbiş bu gole 27 de Sametin penaltı golüyle karşılık verdi.1-1  Devre biterken kaleci Muhammedin sebebiyet verdiği serbest vuruşta Cihat köşeyi iyi gördü.2-1. Karşılaşmanın ikinci yarısında 75 ve 84 de gecenin yıldızı Cihat dekrar sahneye çıktı. 4-1. Yeşilyurt adına son sözü Recep söyledi ve Yeşilyurt şampiyonluk şarkıları eşilğinde evine 5-1 lik galibiyetin verdiği sevinçle  döndü. Karşılaşmanın sonuna doğru Harbişten Ceyhun ,Sedat, Yeşilyurttan Metin bir ara gerginleşen oyunda akşamın kırmızı gören oyuncuları oldular.

erkan engin pankart (3)

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!