YEŞİLYURT BELDE MAÇINA HAKEMLER GELMEDİ

featured

YEŞİLYURT BELDE  MAÇINA HAKEMLER GELMEDİ

Yeşilyurt Beldespor taraftar grubu Lazrailler gençler Yeşilyurt mahallesin de kaldırımından işyerine, stadına her yeri kırmızı beyaz renklerle donattı. Genç taraftar grubu Lazrailler Yeşilyurt mahallesinde Kaldırımları Kırmızı beyaz’a boyarken, Harb İşspor maçı öncesi stadı bayraklarla donattı. Şampiyonluk parolası ile Harb İşspor karşısına çıkak olan Yeşilyurt Beldespor’da tek hedef galibiyet ve şampiyon olmaktı ama birden işler değişti.

İL HAKEM KURULUNDAN AÇIKLAMA BEKLİYORLAR

Hacıkışla sahasında oynanması gereken Yeşilyurt Beldespor- Harbişspor karşılaşmasının hakemleri ortada görünmediler. Uzun bir bekleyiş sonrasında hakemlerin gelmeyeceği anlaşıldı. Sakarya İl hakem Kurulu daha önce yaptığı açıklamada Hacıkışla sahasına hakem göndermeyeceklerini söylemişlerdi. Nitekim de öyle oldu ve maça hakemler gelmedi. Şimdi gözler İl Hakem kurulunda. Yeşilyurt Beldespor’lular bu konuyla ilgili olarak net bir açıklama bekliyorlar.

IMG-20160214-WA0000_resized IMG-20160214-WA0001_resized IMG-20160214-WA0002_resized IMG-20160214-WA0003_resized

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!