YEŞİLLERSPOR TESİSLERDEN ÇIKARTILIYOR !

YEŞİLLERSPOR TESİSLERDEN ÇIKARTILIYOR !

Hendek İlçe’sinin gençlerden kurulu ve mütevazi kadrosu ile ilçeyi amatör futbolda temsil eden Yeşiller Gençlik’in tesis sıkıntısı gün geçtikçe büyüyor. Yeşiller Gençlik Kulüp Başkanı Faik İslam kimlere başvurduysa olumsuz yanıt aldı ve sonunda patlama noktasına geldi.

TESİS ŞAŞAALI BİR TÖRENLE AÇILMIŞTI

2013 Yılında o zamanın Hendek Belediye Başkanı Ali İnci’nin destekleri ile ve futbol camiasından önemli konukların da yer aldığı görkemli bir açılışla tesislere sahip olan Yeşiller Gençlik aradan geçen 3 Yılın ardından tesislerden çıkarılmaya çalışılıyor. Faik İslam sıkıntılarını dile getirmeye çalışsa da ilgililerin bu konuda duyarsız kalışı da İslam’ı en çok üzen konular arasında yer almaya devam ediyor.

NE OLDU DA BU DURUMA  GELDİK ?

Yeşiller Gençlik Spor Kulübü Başkanı Faik İslam gazetemize bir açıklama yaparak başta Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü olmak üzere yetkililerden bu konuda yardımcı olmalarını beklediklerini söyledi. Faik İslam açıklamasında “ Rasimpaşa Mahallesi Muhtarı Hikmet Çakır da dahil olmak üzere Milletvekili olmadan önce Hendek belediye Başkanımız Ali İnci’den saha ve tesis sözü almıştık. Sayın İnci sözünü yerine getirdi ve Yeşillerspor Kulübü olarak tesis sahibi olduk. Ama aradan geçen iki yıl sonunda bugün çok tuhaf bir uygulama ile karşı karşıya kaldık. Rüstempaşa Mahallesi Muhtarı Hikmet Çakır  bizlere “ benim mahallemdeki tesisleri boşaltın, Ne malzemeniz varsa buradan çıkartın, arada sırada antrenman yapabilirsiniz ancak tesisleri kullanmayacaksınız “ şeklinde bir duyuruda bulundu. Bu konuyu Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü’ye anlattığımızda kendisi nedendir bilinmez muhtarın istekleri doğrultusunda tavır aldı. Bu konu da bizleri olduğundan çok üzdü. Gençleri sokak köşelerinden kurtarmaya çalışan bizlere bu kötülük neden yapılıyor bir türlü anlamış değilim. Bu konuda başta Sayın Ali İnci büyüğümüz olmak üzere ilgililerden çözüm bekliyoruz. “ Diye konuştu. Şimdi gözler Hendek Belediye başkanı İrfan Püsküllü ve ekibinin alacağı kararlara çevrildi.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!