Yeşil Siyah bayram

Yeşil Siyah bayram

Güzel ülkem içeride dışarıda sıkıntılar yaşarken, bayram sevincini yüreklere koymak o kadar kolay değil. Bu gün ler de yaşanan buruk Bayram sevinçlerini öyle veya böyle yaşamak umarım kader olmaktan çıkar.

Biz çok ufacık mutluluklarla bile teselli bulan haline şükreden bir toplumuz. Bakın Bayram sevincimize ne denk geldi.

Sakaryaspor üç atıyor yemiyor. Gidiyor deplasmanda üç atıyor yemiyor. Bu üçlük futbol yürüyüşleri Sakaryasporu ikinci maçlar sonunda grubunda averajla lider yaptı. Bitmedi kupa dada bir üst turu gördük. Bergama’da  Maçı anlatan Oktay Sarının ağzından bal damlıyor. Hani haksızda değil. Selahattin Aydın zamanındaki Sakaryasporu anlatırken çile çeken biri olarak, bırakın Oktay sarıda mutlu olsun. Bizde gecen yıllarda Sakaryasporu Kanal 54 de Spor Ekstrada bana ait programda yorumlarken göbeğimiz çatlıyordu.

Tam iyi bir sakaryaspor karşımıza çıktı, bu seferde   Ekonomik sıkıntılar kanal 54 abluka altına aldı. Kurtulurmu? Zor gözüküyor. Bunu daha sonra bir başka yazı konusuyla beraber   sizinle paylaşacağım.  Neyse gelin biz yine Sakaryaspora dönelim.

Murat Hacıoğlu müthiş oynamış, müthişte bir gol atmış güne nokta koymuş. Gol güzel Bergamalıların alkışlaması bir başka güzel. Güzel olmayan geleceği olan bir oyuncuyu uzatmalarda oyuna salmak. Hoş oyuna girmeden oyun bitti. Umarım Burak bitmez.  Burak Bekaroğluna ayıp ediliyor.

Bunu  bir bayram notu olarak İsmail Canbazın eline tutuşturmak gerek. Buruk bayram sevincinin içindeki Sakaryaspor zaferinde Talha Mayhoş ( P) A.kadir ve Murat Hacıoğlunun imzaları varmış. Onlar dahil, herkesi kutlarım. Sakaryasporun futboldaki zaferi Kurban bayramı içine yeşil siyah umut olarak yerleşti. Efendim Kurban bayramınız kutlu olsun ,içinizdeki umut, yüreğinizdeki sevgi  hiç eksilmesin.

Bu vesileyle beni  sevip sayan ,mesajlarla telefonlarla arayarak ,beni önemseyerek, bayram kutlamasına ortak eden tüm dostların bayramını ,en içten dileklerimle kutlarım. Daha güzel ,daha huzurlu bayramlarda buluşmak dileğiyle.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!