YENİLGİ İLE BAŞLADIK ! 2-1

YENİLGİ İLE BAŞLADIK ! 2-1

Maçın ilk yarısında ideal kadroyu arayan Teknik  Direktör Yavuz İncedal sonuçtan önce oyuna bakmayı  tercih etti. İlk yarı boyunca İskenderun Körfez  kontra ataklarla iki ciddi gol pozisyonu yakaladı , bunlardan birini Yaşar gole çevirdi. Buna karşılık Sakaryaspor’un dikkatleri çeken tek bir gol pozisyonu vardı onu da Doğan Seçkin golle sonuçlandıramayınca ilk yarı Sakaryaspor’un 1-0 mağlubiyeti  ile sona erdi.

AYNI TAS AYNI HAMAM !

Maçın ikinci yarısında ise Sakaryaspor biraz hareketlendi. Rakip kale de gol ararken,73. Dakikada  bir İskenderun kontratağında kaleci Aydın karşı karşıya kalan rakip oyuncuyu yere indirince maçın hakemi penaltı noktasını gösterdi. Penaltıyı Uygar gole çevirdi ve İskenderunspor farkı ikiye çıkarttı. Maçın 82. Dakikasında Mustafa Cevahir’in  kaleye gönderdiği top Feyyaz’ın ayaklarına çarparak gol oldu 2-1. GFeride kalan dakikalarda başka gol olmadı ve Sakaryaspor ilk hazırlık karşılaşmasından 2-1 Yenik ayrıldı. Yeşil-Siyahlılar 2. Hazırlık karşılaşmasında  27 Aralık Pazar günü Arcadia Otel sahasında Erzinspor ile karşı karşıya gelecekler.

SAHA : Arcadia Otel sahası

HAKEMLER : Bilal Ali Şimşek- Hamza Dildil- Abdullah Şahin

SAKARYASPOR A.Ş : Hüseyin ( Aydın ) Fikret-( Erhan )- Canberk- Burak Bekaroğlu- Sertaç ( Mert ) Nedim- Sadullah- Hacı Ömer- ( Fırat )-Feyyaz- Doğan Seçkin-Mustafa Cevahir

TEKNİK DİREKTÖR : Yavuz İncedal

İSKENDERUN KÖRFEZ : Akif ( Suphi ) Seyit ( İlker )- İhsan- Ersoy- Serdar ( Ömer )- Göktuğ- Uğur- Reşo- Yaşar- Uygar- ( Halil )-Yusuf

TEKNİK DİREKTÖR : Ender Tıraş

GOLLER : Dk. 18 Yaşar Dk. 73 Penaltıdan Uygar ( İskenderun Körfez ) Dk. 82 Feeyyaz ( Sakaryaspor )

iskendurum (1) sakarya (3) zek,

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!